up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Joma

Mandetøj

Mandetøj

Herre tennissko

Herre tennissko

Mænds padle sko

Mænds padle sko

Dametøj

Dametøj

Dametennissko

Dametennissko

Børnetøj

Børnetøj

Afdelinger

Bolde

Børnesko

Børnetøj

Damesko

Dametøj

Herresko

Herretøj

Paddleketsjere

Tasker

Tennisketsjere

Alle( Joma )

Nyheder

Se alle produkter flecha

Joma

Joma er et berømt spansk mærke, der blev etableret i 1965. Grundlæggeren af dette mærke er Fructuoso López. Det fokuserer på skabelse og ekspertise inden for atletisk beklædning. Det har opnået et ry for at levere de bedste sportsprodukter over hele verden. De udvikler produkterne med henblik på komfort, funktionalitet og stil. Fitness eksperter og atleter stoler på dette mærke på grund af deres kvalitetsprodukter. Joma er den førende online sportsforhandler, der øger tilgængeligheden af ​​sine state-of-the-art-produkter, så individuelle kan opnå deres fitness formål med stil. Smashinn er den førende butik, hvor du kan købe alle sportsprodukter fra Joma-mærket. Butikken har et unikt udvalg af tennis mænds og kvinders tøj, børns tennistøj, tennissko, padel-ketcher og meget mere. Butikken fungerer som den bedste serviceudbyder til dem, der elsker sport. Smashinn har Joma-produkter, der markerer dedikationen og kærligheden fra atleter og professionelle. Mærket inspirerer dem og hjælper dem med at give deres bedste og nå deres mål.
Joma tennisbeklædning og accessories

Joma tennis-kollektionen er kendt over hele verden. Folk elsker disse tennisprodukter på grund af deres kvalitet og holdbarhed. Disse produkter hjælper dem med at sætte deres mål højt og hjælper dem med at vise deres bedste version i præstationen. Mærket designer Joma tennissko for at holde dine fødder afslappede under lange kampe eller træningssessioner. Disse sko har polstring og stødabsorberende materialer på de rette steder for at levere komfort gennem hele spillet. Tennis involverer fysisk handling, og præstationer kan svede, så holdet har lavet Joma tennistøj med åndbare materialer til en afslappet spilleoplevelse. Dette tøj har åndbare stoffer, der suger fugt væk og holder kroppen kølig og tør. Joma tennistøj er tilgængelig i forskellige størrelser for at sikre en korrekt pasform og tillade naturlig bevægelse på banen. Joma padel ketcher har stivhed kategoriseret efter kontrol, kraft og komfort. De har lavet ketcherne med højkvalitetsmaterialer og avancerede fremstillingsmetoder. Joma tennistøj til kvinder har indbygget UV-beskyttelse for at beskytte spillere mod solens farlige stråler, som er især vigtigt for udendørs spil. Joma tennistøj til mænd er holdbart og pålideligt for at holde til de fysiske krav i spillet, herunder hurtige bevægelser og mulig kontakt med overflader. Joma tennistøj til børn er skabt på en sådan måde, at det afspejler personlig stil og tilbyder fysiske egenskaber i overensstemmelse med børns præferencer og smag.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk