up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Kelme Sko New Betta-V

Kelme Sko New Betta-V

Kelme Sko New Betta-V

Kelme Sko New Betta-V

Kelme Sko New Betta-V

plus
Kelme

Kelme Sko New Betta-V

Produktbeskrivelse Kelme Sko New Betta-V

Specifikationer:

- Sammensætning: Piel/Action læder

Hvis du vil købe de bedste Børnesko fra Kelme, har du fundet det bedste sted, smashinn. Hos smashinn, har vi kun de bedste mærker, som Kelme, så du kun får de bedste tennis og padel, til de bedste priser. Kig selv efter i tennis og padel og Sko New Betta-V. Bestil nu og modtag dine Kelme Sko New Betta-V, inden for et par dage.

Funktioner Kelme Sko New Betta-V

Retten typen
hårdt domstol
Lukkeanordninger
Borrelås
Farve
Sort
Køn
Unisex
Sko
klassiker
Højde Støvler
Lav

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up