up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Krafwin Beskyt Tape

plus
Krafwin

Krafwin Beskyt Tape

Produktbeskrivelse Krafwin Beskyt Tape

Beskytter ketsjerammen og forhindrer slid.


Specifikationer:

Måler 240 x 3,2 cm
Lige nu har vi tilbud på Krafwin Beskyt Tape. Kig ind i vores online tennis og padel butik, hos smashinn har vi de bedste varer, så du får det bedste ud af din træning, med det bedste tennis og padel udstyr. Vi har også varer som tennis og padel, og alt det gode fra Krafwin, til de bedste priser.

Funktioner Krafwin Beskyt Tape

Farve
Sort
Produkttype
Projektorer

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Krafwin Beskyt Tape

Kassettebeskyttelsestape af god kvalitet!

-

Jeg købte dette bånd til min søns tennisracket. Han har allerede let skrabet sin ketsjer et par gange, men Krafwin-båndet gjorde sit arbejde, og ketsjerammen blev uskadt. Båndet er let og hurtigt at påføre på enhver ketsjeramme og ser også stilfuldt ud! Endnu en Smashinn-succeshistorie!

Krafwin Beskyt Tape

Bedste padel

-

God kvalitet

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up