up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Krafwin Junior Tennisketcher Power 64

Krafwin Junior Tennisketcher Power 64

plus
Krafwin

Krafwin Junior Tennisketcher Power 64

Produktbeskrivelse Krafwin Junior Tennisketcher Power 64

Specifikationer:

619,20 mm sigte.
Længde 640 mm.
Vægt 270 g
Krafwin Junior Tennisketcher Power 64 findes i mange størrelser og endnu flere farver. Hvis du er på udkig efter en Krafwin Junior Tennisketcher Power 64 fra vores store online tennis og padel lager smashinn, tvivl ikke mere, du kan bestille det her og modtage det indenfor få dage. Hos smashinn er der pris garanti på alt tennis og padel udstyr fra Krafwin.

Funktioner Krafwin Junior Tennisketcher Power 64

Farve
Blå
Gul
Alder
Junior
Snor
Opstrengt ketcher
Otra Gama
Sin Especificar

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up