up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Krafwin Mikrofiber Håndklæde

Krafwin Mikrofiber Håndklæde

plus
Krafwin

Krafwin Mikrofiber Håndklæde

Produktbeskrivelse Krafwin Mikrofiber Håndklæde

Mikrofiberhåndklæde Ultralight og superabsorberende. Antibakterier. Let vask og tørring.


Specifikationer:

Mål: 63 x 43 cm.
Krafwin Mikrofiber Håndklæde er en vare der hører til Håndklæder kategorien indenfor Træning, i din tennis og padel butik, smashinn. Vent ikke mere, læs alle de fordele der følger med i vores online smashinn fællesskab. Hvilke fordele er der ved Krafwin Mikrofiber Håndklæde? Dette produkt er specielt lavet til at give hjælp til tennis og padel, lavet med den største passion.

Funktioner Krafwin Mikrofiber Håndklæde

Farve
Blå
Produkttype
Håndklæder

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Krafwin Mikrofiber Håndklæde

Godt håndklæde

-

Høj absorbering, men sagen er meget stram til at bruge den igen.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up