up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Krafwin Tennis Grip+Overgrip

plus
Krafwin

Krafwin Tennis Grip+Overgrip

Produktbeskrivelse Krafwin Tennis Grip+Overgrip

Vedhæftende greb, let at installere og modstandsdygtig. Overgrebet giver større blødhed og giver god berøring og god optagelse af sveden.


Specifikationer:

1 enhed
Krafwin Tennis Grip+Overgrip er det perfekte udstyr, for at nå dine tennis og padel mål. Fuldend dit køb, med andre varer som Overgreb og nyd livet, som aldrig før. Nogle af vores Tennisketsjere varer er på tilbud. Find dem i smashinn! Vi tilbyder et stort udvalg fra Krafwin, som er kendt for deres kvalitet og brug af gode materialer.

Funktioner Krafwin Tennis Grip+Overgrip

Farve
Blå
Anbefalet Brug
Tennis

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Krafwin Tennis Grip+Overgrip

Generelt opvikling af god kvalitet

-

Jeg kunne godt lide indpakningen. hun er ikke som alle andre, tykkere, men af høj kvalitet

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up