up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Nike Sko Court Air Zoom Vapor Pro

Nike Sko Court Air Zoom Vapor Pro

Nike Sko Court Air Zoom Vapor Pro

Nike Sko Court Air Zoom Vapor Pro

Nike Sko Court Air Zoom Vapor Pro

Nike Sko Court Air Zoom Vapor Pro

Nike Sko Court Air Zoom Vapor Pro

plus
Nike

Nike Sko Court Air Zoom Vapor Pro

Produktbeskrivelse Nike Sko Court Air Zoom Vapor Pro

Hvert swoosh -mærkes fan ved, at dets designere og reklamer utrætteligt forfølger deres produkters udvikling, og NikeCourt Air Zoom Vapor Pro tennissko er trofast bevis på det. Disse opgraderede, pro -orienterede Vapor X er lettere, har bedre support og leverer fremragende ydeevne.

Som forventet skjuler skummellemsålen en Zoom Air -enhed i hælen for absolut dæmpning. Den aftagelige indersål holder din fod kølig og tør og giver blød komfort under sættet. Ydersålen i gummi har modtaget en større melodi med et nyt AI -designet sildebensmønster, der genererer enestående trækkraft ved alle baner .

Vapor Pro's overdel er lavet af letvægts konstrueret mesh af høj kvalitet og har en lav profil, der omslutter din fods form som en handske. Den asymmetriske blonderlukning giver foden mere plads og komfort under sidebevægelser, mens varmeforseglede forstærkninger og et TPU -bur i midterfoden øger holdbarheden og stabiliteten.
NikeCourt Air Zoom Vapor Pro tager alt hvad du elsker ved NikeCourt Air Zoom Vapor X og gør den lettere og mere støttende. 3-lags design sætter åndbarhed, stabilitet og holdbarhed, hvor de er mest nødvendige, alt sammen mens vægten holdes på et minimum.


Funktioner:

Let åndbarhed:
Holdbart net hjælper med at holde dine fødder kølige. Indersiden af masken er forstærket, hvor du har brug for ekstra støtte. Ydersiden har et tyndt, fleksibelt overlay for ekstra holdbarhed.

Tunet til tennis:
Asymmetrisk snøring krammer din fod under laterale bevægelser. De mediale øjestænger er dækket for ekstra holdbarhed under glidning.

Datadrevet trækkraft:
Fiskebens ydersål bruger datainformeret design til at skabe topgreb uden at påvirke din evne til at glide. Gummi fjernes i områder med lavt slid for at holde vægten på et minimum.

Domstolens komfort:
En blød skum mellemsål har en Zoom Air enhed i hælen til responsiv dæmpning. Plus, en elastisk indvendig ærme krammer din fod for en soklignende pasform.
Fodramme i fuld længde på lateral side hjælper med at stabilisere din fod under hurtige nedskæringer.


Flere detaljer:

Designet til slid på hårde overflader
Aftagelig indersålNike Sko Court Air Zoom Vapor Pro, er med garanti den bedste i tennis og padel udstyr. Hos smashinn finder du kun de bedste, med kvalitet. Vælg os som din tennis og padel butik og nyd komforten , som du kun får med mærker som Nike giver dig. Vores hold af tennis og padel experter, er klar til at hjælpe dig, så du altid får det der passer dig bedst. Så du altid får Herresko, til den bedste pris.

Funktioner Nike Sko Court Air Zoom Vapor Pro

Retten typen
Alle overflader
Farve
Sort

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Nike Sko Court Air Zoom Vapor Pro

Anmeldelse

-

fantastisk godt produkt passer meget godt og let og ser meget stilfuldt og behageligt ud til mine fødder. ser holdbart og elegant ud

Nike Sko Court Air Zoom Vapor Pro

Nike court air zoom vapor pro

-

En rigtig god tennissko, som passer til størrelsen. Til min fodprofil vil jeg gerne modtage mere forfodsdæmpning.

Nike Sko Court Air Zoom Vapor Pro

Godt produkt

-

Hurtig levering i god stand. Fremragende produkt modtaget.

Nike Sko Court Air Zoom Vapor Pro

Perfekt

-

Excellence i alt. Leveringstiden respekteres, og skoens komfort er enestående.

Nike Sko Court Air Zoom Vapor Pro

Fremragende produkt

-

Fremragende sko! Anbefales Meget behagelig

Nike Sko Court Air Zoom Vapor Pro

Fantastisk pasform!

-

God pasform! Skoene er virkelig flotte!

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up