up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Børnesko

Tofflor Paddle

()
load

Hvordan vælger man paddle tennissko?

Du bør købe et par padelsko i topkvalitet, hvis du vil spille dit bedste. Paddle tennissko er specielt designet til sporten, der giver dig mulighed for at bevæge dig med hurtighed og komfort.

Hvilken sål skal man vælge?

Hvilken type sål du vælger afhænger af underlaget du spiller på. Der findes forskellige såler af paddle tennissko , der er designet til forskellige overflader. Generelt har de fleste paddle tennisbaner sand, der også er glat; Du skal vælge en sål af paddle tennisskoene , der er lavet til at spille på ler, da det vil give dig greb for at komme komfortabelt frem.
Derudover er paddle tennisbanerne også lavet af kunstgræs. Disse spor bruger mindre sand og er derfor mindre glatte. Du kan bære "all court" sålsko på disse typer baneoverflader. Babolat , Asics , Joma og Head er de førende mærker, der tilbyder de bedste padelsko.

Hvad skal man kigge efter i paddle tennissko?

De tre hovedadjektiver, der beskriver de bedste Asics padelsko, er lette, komfortable og åndbare. Når du vælger en paddle tennissko, bør du se på disse egenskaber. Da komfort bør være din højeste prioritet, især i spil/sport, der kræver hurtige bevægelser og retningsændringer. Sørg for, at skoen har fantastiske funktioner til at beskytte dig mod skader og også holde dig komfortabel, mens du spiller hurtige bevægelser. En letvægts padelsko hjælper dig med at nå bolden så hurtigt som du vil uden at ofre støddæmpning og stabilitet.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk