Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Padelsko

()

Sorter efter

Hvordan vælger man paddle tennissko?

Padelsko er et særligt vigtigt stykke udstyr for den spiller, der kan lide at spille padelkampe regelmæssigt. De er modstandsdygtige med større afspænding for foden. De hjælper med at undgå skader på fødderne, såsom ethvert slag eller skade under træningen af en paddle tenniskamp. Paddle tennissko hjælper dig med at lave hurtige og hastige bevægelser og skarpe sving og hjælper dig med at gøre dit bedste, mens du spiller dette spil. Padel sko hjælper med at holde dine fødder sikre og stabile under spillet. Du kan købe padelsko fra Babolat , Nox , Asics , Yonex og Joma .

Tips til valg af paddle tennissko

Vælg padelsko , der har det passende greb til at spille let og undgå skader. Grebet er optimalt, så bevægelserne kan være smidige.
Der er en betydelig kontrast i stabiliteten af forskellige modeller. Nogle modeller er lavere og lettere med mindre ankelforstærkning, mens andre modeller har et mere kompakt greb. Vælg de padelsko , der giver dig maksimal stabilitet.
Polstring er forbundet med afslapning. Vælg et par padelsko med tilstrækkelig dæmpning, der mindsker risikoen for skader. Så vælg de sko, der passer til dine fødder.

top