Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Herretøj

Herretøj tennis og padel

Find et bredt udvalg af Herretøj-produkter til tennis og padel. Oplev de bedste tilbud hos smashinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Herretøj

Mærker for Herretøj

Hvordan vælger man det rigtige tøj til at spille tennis?

Grundlag

Undertøj er blevet afgørende for alle former for udendørs aktiviteter og sport. Et basislag er designet til at tilpasse sig både din aktivitet og den uforudsigelige ændring i vejret. Du ved aldrig, hvornår du bliver nødt til at tilføje eller fjerne lag. Et bundlag er nemt at tage på og af for at holde dig varm eller kølig afhængig af temperaturen.

Tennis kasketter

Tenniskasketter er en af de vigtigste beklædningsgenstande, der bæres af mænd og kvinder over hele verden. Disse hatte giver tennisspillere mulighed for at holde hovedet dækket og beskyttet under en kamp eller træning. Kasketten er lavet af let, åndbart materiale for at holde sveden i skak. Det forhindrer også solens stråler i at trænge ind i spillernes øjne, hvilket forbedrer synet og reducerer blænding.

Jakker

I vintersæsonen vælger tennisspillere at bære tekniske stofjakker, der har tendens til at sprede sved og fugt. Dette er vigtigt for at holde dem varme, tørre og behagelige, mens de leger. Tennisjakker er lavet af stoffer som polyester og fleece.

Bukser og leggings

At vælge det rigtige tøj er afgørende for atleternes præstationer. Når vi taler om tennis, er det den mest krævende sport, der kræver meget bevægelse. Tennisspillere bruger ofte bukser og strømpebukser under kampe, da disse beklædningsgenstande er behagelige og elastiske. Strækbare lår og bukser hjælper spillere med at nyde bevægelsesfriheden, mens de spiller eller øver et spil.

Sweatshirts og hættetrøjer

Udover tennisjakker kan spillere også vælge at bære sweatshirts som en del af deres vintertøj. Sweatshirts er lavet af materialer af høj kvalitet som uld, polyester, spandex, bomuld, fleece eller en blanding af disse. De er de perfekte ledsagere til at spille tennis, når vejret er koldt.

T shirts og poloshirts

T shirts og poloshirts er det mest brugte tøj blandt tennisspillere. Trøjerne er lette, åndbare og komfortable og giver tennisspillere mulighed for at yde deres bedste. T shirts og poloshirts anses for at være det bedste materialevalg.

Træningsdragter

Træningsdragter bruges også til sport og træning. De er behagelige, elastiske og funktionelle. De blev oprindeligt designet som en behagelig mulighed for atleter. Træningsdragter har dog udviklet sig meget gennem årene, og i dag betragtes de som en outfit mulighed for at være behagelige på daglig basis.

Mere om herretøj:

Tennisspillere bærer ofte armbånd for at tørre sveden af. Arm og benvarmere hjælper med at holde dem varme om vinteren. Ansigtsmasker og en nakkegamacher er de to vigtigste tilbehør, tennisspillere har med sig. De giver varme og beskyttelse mod solens stråler, vind og sved. Under og efter kampe bruger tennisspillere håndklæder til at absorbere sved fra deres hænder og ansigter. Babolat , Lacoste , Nox , Adidas og Asics er de førende mærker, der tilbyder det bedste udvalg af tøj til at spille tennis.