up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Pure2improve Smart Skala

plus
Pure2improve

Pure2improve Smart Skala

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Pure2improve Smart Skala

Pure2improve bodyfat smart vægt i sort med Pure2improve logo, 8 mm hærdet glas, max hætte 200 kg.

Lcd Størrelse 82x44mm.

Funktioner:

Kropsfedt, vand, muskeldeling, knoglemasse, bmi, bmr, visceral vurdering.

Hukommelse til 8 pers.

Automatisk tænd/sluk.

Division.
Nu kan du bestille hjemmefra din egen stue, hos smashinn, din online specialist i tennis og padel udstyr. Vi ønsker at du får mest ud af din fritid, så vi har det største udvalg i Vægte varer fra Pure2improve. Kig efter tennis og padel varer, der står under Pure2improve Smart Skala. De vil give dig nydelse og den bedste komfort under dine daglige aktiviteter.

Funktioner Pure2improve Smart Skala

Farve
Sort

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up