up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Pure2improve Tennis Træner

plus
Pure2improve

Pure2improve Tennis Træner

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Pure2improve Tennis Træner

Pure2improve tennistræner.

Sort.

Inkl:

2 bolde, 4,60 mtr kinetisk snor strækker sig op til 15 mtr, vægt:

1380 gram.

Ideel træningspartner til at forbedre hele dit tennisspil uden at jagte bolde.

Maksimer din hastighed og cardio for at forbedre en.
Pure2improve Tennis Træner er en vare der hører til Tilbehør kategorien indenfor Træning, i din tennis og padel butik, smashinn. Vent ikke mere, læs alle de fordele der følger med i vores online smashinn fællesskab. Hvilke fordele er der ved Pure2improve Tennis Træner? Dette produkt er specielt lavet til at give hjælp til tennis og padel, lavet med den største passion.

Funktioner Pure2improve Tennis Træner

Farve
Sort

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up