up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Salming Sko Falco

Salming Sko Falco

Salming Sko Falco

Salming Sko Falco

Salming Sko Falco

plus
Salming

Salming Sko Falco

Produktbeskrivelse Salming Sko Falco

Salming Falco er baseret på den succesfulde og populære Salming Viper 4. Den har den laveste profil af alle Salming indendørs sko, der forbinder dig til retten, hvilket giver en god følelse, hurtighed og stabilitetskarakteristika. Midtsåleforbindelsen er en letvægts-EVA, og i hæl-slagzonen er der en C35 pudeindsats, der er designet til at reducere slagkrafterne ved lungning.

Specifikationer:

Mellemsål: Letvægts EVA + C35

Vægt: 245g

Stak: 19mm hælens centrum, 11mm boldkugle

Drop: 8mm


Salming Sko Falco vil fuldende dit tennis og padel udstyr. I vores online butik smashinn, får du flest fordele. Så bestil nu, hos smashinn og modtag dine varer inden for få dage, direkte hjemme hos dig. Find selv mere i online tennis og padel butik, Du kan blandt andet finde tennis og padel udstyr, som passer til Salming Sko Falco.

Funktioner Salming Sko Falco

Farve
Blå
Køn
Kvinde
Alder
Voksne

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Salming Sko Falco

Meget meget overrasket

-

Efter en meget dårlig oplevelse med et aligning ….INN-firma, var jeg meget overrasket over, hvor hurtigt denne vare ankom. Skoene er også yderst behagelige. Meget tilfreds med denne samlede oplevelse.

Salming Sko Falco

Meget godt

-

Jeg kan lide dem

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk
up up