up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Sergio tacchini Sweatshirt Zelda

plus
Sergio tacchini

Sergio Tacchini Sweatshirt Zelda

Produktbeskrivelse Sergio tacchini Sweatshirt Zelda

Zelda Sweatshirt er en vigtig garderobe. Den er lavet af superblød børstet fleece og har et overdimensioneret Sergio Tacchini-logo foran for et moderne, forhøjet look. Færdig med ribkanter ved kraven, ærmerne og forneden for en sikker pasform, vil denne pullover holde dig varm på de kølige nætter.


Funktioner:

- Sweatshirt med rund hals
- 60/40 børstet bomuld-poly 300gsm fleece
- Skærmtrykt logo på midten af brystet
- Ribstrikket krave, manchetter og kant
Hvad ville du sige til at finde Sergio tacchini Sweatshirt Zelda til denne pris? Helt vildt ikke? Vent ikke mere, køb i din tennis og padel butik. Køb det bedste udstyr fra Sergio tacchini og gør dine daglige sports aktiviteter til en leg. Og det bedste er at du får det hele til den bedste pris! Så skynd dig ind og kig på nogle Herretøj varer.

Funktioner Sergio tacchini Sweatshirt Zelda

Hætte
Without hood
Farve
Blå
Lynlås længde
Uden lynlås

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up