up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Tasker

Racket Tasker

()
load

Hvordan vælger man en tennisketchertaske?

Tennisketsjertaske

En tennisketsjertaske er en af de vigtigste tennisspilartikler til opbevaring og beskyttelse af ketchere. Det giver plads til at opbevare en eller flere tennisketchere. En tennisketchertaske er til komfortabelt at bære det kit, der kræves for at træne tennis meget lettere. Tennisketchertasker kommer i mange forskellige størrelser. Du kan købe tennisketchertasker fra Babolat , Yonex , Tecnifibre , Dunlop og Prince .

Tips til valg af tennisketchertasker

Vælg tennisketchertasker, der har plads nok til at opbevare tennisketchere sammen med et par andre etuier til dine tennisting. Tennisketchertasker kommer i mange forskellige størrelser, så du nemt kan vælge den størrelse, der passer til dine behov.
Nogle tennistasker kommer med isoleret polstring på indersiden. De hjælper med at beskytte dit udstyr mod ekstreme temperaturer og fugt, der kan være skadeligt for tennisudstyr. Vælg tennisketchertasker, der har polstrede stropper, der bruges til at bære tasken nemt på skulderen og skal have en holder, så du kan holde den i hånden, når din skulder bliver træt. Rempolstring skal være ventileret for at holde skuldrene tørre.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk