up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Tecnifibre Jakke Warm Up

Tecnifibre Jakke Warm Up

Tecnifibre Jakke Warm Up

Tecnifibre Jakke Warm Up

Tecnifibre Jakke Warm Up

plus
Tecnifibre

Tecnifibre Jakke Warm Up

Produktbeskrivelse Tecnifibre Jakke Warm Up

Bliv varm med opvarmningsjakken. Det er den perfekte jakke til opvarmning eller efter et spil. Designet i et nyt bomuldsbaseret stof blandet med polyester og spandex for at opnå en ultra behagelig strik, meget blød i kontakt med huden. Det ret buede snit bringer et strejf af elegance, og tricolour lynlås minder om den franske oprindelse af mærket. To lommer med lynlås i siden for at sætte dine kugler. For et harmonisk ensemble matcher denne jakke perfekt Tech Pants Marine bukserne. Udbulende krave med stofbeskyttelse for at undgå kontakt mellem lynlås og hals. Tricolor lynlås med nylon lynlås aftrækker. 2 sidelommer med lynlås. Tecnifibre logo på venstre ærme. Tricolor bånd trykt på bagsiden.


Specifikationer:

Materiale 74% coton, 22% polyester, 4% spandex
Vægt: 335 g / m²


Hos smashinn, kan du se alle egenskaber på Tecnifibre Jakke Warm Up. I vores tennis og padel butik, har vi mange størrelser i Tecnifibre Jakke Warm Up. Sikker og nem betaling! Vi har også mange andre Tecnifibre Jakke Warm Up, andre tilbud på andet tennis og padel udstyr.

Funktioner Tecnifibre Jakke Warm Up

Hætte
Without hood
Farve
Blå
Anbefalet Brug
Tennis

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up