up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Tecnifibre Korte Bukser

Tecnifibre Korte Bukser

plus
Tecnifibre

Tecnifibre Korte Bukser

Produktbeskrivelse Tecnifibre Korte Bukser

Specifikationer:

88% polyester
12% elastan


Find Tecnifibre Korte Bukser på lager og til den absolut bedste pris. Besøg smashinn, din online butik, med tennis og padel udstyr. Masser af gode tilbud, direkte til dig. Med sikker betaling og mulighed for at følge din pakke. Bestil dine Tecnifibre Korte Bukser her! Så du kan få det meste ud af din træning eller anden sport.

Funktioner Tecnifibre Korte Bukser

Længde
Kort
Farve
Blå
Anbefalet Brug
Tennis

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk
up up