up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Børnesko

Kondisko

()
load

Hvordan vælger man tennissko?

Tennis er en sport, der kræver, at spillere viser hurtighed, smidighed og udholdenhed. At vælge det rigtige fodtøj er vigtigt for at kunne yde sit bedste på banen. Derfor er en god tennissko vigtig for at hjælpe dig med at håndtere den konstante bevægelse, løb, hop, dykning, dækning af banen fra side til side, frem og tilbage til nettet og de hurtige vendinger, der følger med en tenniskamp. tennis. Babolat , Asics , Adidas , Yonex og Joma tilbyder tennissko af god kvalitet til børn.
Et par tennissko skal passe dine fødder korrekt og behageligt. Skoene må ikke være for stramme eller for løse. Tennissko hjælper med at give nem og hurtig bevægelse, samtidig med at de giver tilstrækkelig dæmpning til dine fødder. Tennissko skal føles behagelige og ikke for stramme, da de kan give gnav.
Populære mærker designer hvide tennissko med ydersål i sildebensstil, der tilføjer stabilitet og trækkraft på banen. Disse sko er velegnede til spil på grusbaner, kunstgræs og hårdt.

Når du vælger dit nye par Adidas sneakers , skal du sørge for, at det giver dine fødder tilstrækkelig sidestøtte. Skoen skal give støddæmpning i indersålen, svangstøtte i hælen, hældisken og hælkraven.
Tennisspillere har brug for ordentlig fodkontrol, fordi de skal lave pludselige bevægelser og drejninger, og tennissko giver god fodkontrol. Derfor er forstærkede tåbokse den vigtigste funktion at kigge efter, når du køber tennissko. Et ekstra stykke materiale er tilføjet til det ydre tåområde på tennisskoen for hurtigt at stoppe fremadgående bevægelser og øge holdbarheden.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk