up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Tennisketsjere

Tennisketsjere

()
load

Hvordan vælger man en tennisketcher?

Ketsjere er et vigtigt stykke udstyr, og at bruge den rigtige kan gøre en kæmpe forskel i din præstation og dramatisk øge dine chancer for at vinde. Før du vælger den rigtige, er det vigtigt at forstå delene af en tennisketcher.

Hovedstørrelse: Hovedet på en tennisketcher er det område, hvor strengene danner ketcherens overflade. Den større hovedstørrelse giver mere kraft, mens de mindre ketchere giver dig mere præcision og manøvredygtighed.

Ketsjerlængde: Tennisketcherlængde varierer fra 27 til 29 tommer. En længere ketcher giver dig mere rækkevidde, kraft og mere svingvægt.

Ketsjervægt: Vægten af en ketcher måles i gram eller ounce uden strenge. En tungere ketcher er mere stabil og kraftfuld og overfører mindre stød til føreren. På den anden side er en let ketcher lettere at spille og belaster muligvis ikke spillerens overkrop, som en tungere ketcher gør.

Balance: Balancepunktet er defineret, hvor vægten er fordelt ligeligt mellem ketcherhovedet og håndtaget. Generelt, i en jævnt afbalanceret ketsjer, er balancepunktet i midten af dens længde. Du kan købe tennisketchere fra topmærker som Babolat , Yonex , Tecnifibre , Dunlop og Prince .

Rammestivhed: Ketsjerens stivhed kan bestemmes ved at overveje dens kraft, kontrol og komfort. Samtidig er det afgørende at bemærke, at hver spiller opfatter stivhed forskelligt. Så det er et spørgsmål om personligt valg, hvilken stelstivhed du vil vælge.

Grebstørrelse: Vælg endelig den rigtige grebstørrelse, da den vil definere niveauet af komfort og håndtering af en ketcher.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk