up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Volkl Tennis

Volkl Tennis

Afdelinger

Alle ( Volkl Tennis )

Om Volkl Tennis

Volkl Tennis, en datterselskab af den anerkendte tyske sportsudstyrsmærke Volkl, har været et prominent navn i tennisverdenen i over fire årtier. Mærkets rejse begyndte i 1923, da Volkl, et firma kendt for sin ekspertise i at udforme højkvalitets skiudstyr, kastede sig ud i tennisindustrien. Ved at trække på sin ingeniørkunst, opnåede Volkl hurtigt anerkendelse for at producere tennisprodukter, der kombinerede innovativ teknologi med usædvanlig håndværk.
I en verden, hvor præstation betyder noget, har Volkl Tennis etableret sig som en pålidelig følgesvend for spillere, der kræver excellence på tennisbanen. Mærkets dedikation til kvalitet, teknologi og tilpasning har gjort det muligt for det at forblive i spidsen af ​​tennisindustrien. Uanset om du er en erfaren professionel eller en lidenskabelig amatør, Volkl Tennis giver de værktøjer, du har brug for, for at hæve dit spil til nye højder. Med Volkl er præcision og ydeevne altid inden for din rækkevidde.

Et arv af præcision og ydeevne

Volkl Tennis racquets er hjertet og sjælen af ​​mærket, der udtrykker den perfekte blanding af kraft, kontrol og manøvredygtighed. Disse racquets har vundet tillid hos utallige professionelle og amatørspillere over hele verden. Volkls dedikation til forskning og udvikling har ført til skabelsen af ​​avancerede racquet-teknologier, der sikrer, at hvert slag føles ubesværet og præcist. Volkl Tennis rackets er mere end bare værktøjer; de er en udvidelse af en spillers færdigheder og stil. Virksomhedens engagement i tilpasning giver spillere mulighed for at finjustere deres rackets for at matche deres unikke præferencer. Fra hovedstørrelse og strengmønster til vægt og balance giver Volkl spillere mulighed for at skabe det ideelle racket til at matche deres spillestil, sikre optimal præstation på banen.
Den Volkl Tennis V-Cell 8 er et vidnesbyrd om mærkets engagement i innovation. Denne racquet indarbejder V-Cell materialeteknologi, der forbedrer kraft og kontrol. Dens manøvredygtighed og behagelige følelse gør den til et topvalg for mellemstore og avancerede spillere, der søger et alsidigt racket, der kan tilpasse sig forskellige spilleforhold. Den Volkl Tennis V1 Evo er designet til spillere, der kræver en præcis og responsiv racquet. Det er det perfekte valg for spillere, der ønsker at dominere banen med præcise skud. Volkl Tennis strings fuldender mærkets omfattende sortiment af tennisudstyr. Disse strenge er udviklet til at komplimentere Volkl racquets, sikre en harmonisk kombination af kraft og kontrol. Spillere kan vælge mellem et udvalg af strengtyper til at passe til deres spillestil, hvad enten de foretrækker holdbarheden i Cyclone eller kontrollen af ​​Cyclone Tour.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk