up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Yonex

Yonex

Alle ( Yonex )

Om Yonex

Yonex er en japansk sportsudstyrsvirksomhed, etableret i 1946. Yonex producerer tennis-, badminton-, golf- og løbeudstyr og tøj. Yonex er dedikeret til innovation og forskning og udvikling og investerer kraftigt i de seneste teknologier for at producere sportsudstyr med høj ydeevne. Du finder det bedste udstyr til badminton og tennis som ketsjere, shuttlekugler, bolde, tasker. Desuden laver Yonex også atletisk sko og tøj til mænd, kvinder og børn, som T-shirts, jakker, nederdele, leggings, hatte, shorts og hoodies.

Yonex er den bedste mærke til badminton

Yonex tennisketsjere passer til spillere af alle eventyrniveauer, fra begyndere til professionelle. Desuden har mange af de mest lovende og ekspert spillere af alle generationer brugt Yonex tennisketsjere, så det viser dens fantastiske kvalitet. Der er typisk fire typer Yonex badminton ketsjer: Fleksibel (eller Hi-Flex), Medium, Stiv og Ekstra Stiv.
Yonex er berømt for sine isometriske ketsjehoveder, som er direkte sammenlignet med den traditionelle ovale form. Yonex ketsjere er velegnede til spillere fra begyndere til professionelle på alle erfaringsniveauer.
Yonex badmintonsko er et af de bedste mærker af badmintonsko. De leverer alle sikkerhedsfunktioner for ankelaktiveringer, genvinding, anti-roll hjælp osv. De er behagelige, åndbare og holdbare. Yonex laver konstant gode kvalitetsprodukter. Yonex tennissko er de perfekte sko til ekspert spillere. De er lavet til mænds og kvinders kampe eller træning.
Yonex tennistasker er udviklet til at holde de essentielle ting til at handle på og uden for banen. Yonex sko er kendt for deres højkvalitetsprodukter og kreative designs. Yonex er betragtet som et berømt sportsmærke.
Yonex er også forpligtet til bæredygtighed og har implementeret en række initiativer for at reducere sin miljøpåvirkning, såsom brug af genbrugsmaterialer i sine produkter og reducere energiforbruget i produktionsprocesserne.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk