up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Carlton Sulkapallomaila Maxi Blade Iso 4.3

plus
Carlton

Carlton Sulkapallomaila Maxi Blade Iso 4.3

Tuotekuvaus Carlton Sulkapallomaila Maxi Blade Iso 4.3

Rakenne (H): Alumiini / Rakentaminen (S): Teräs / Runko Paino: 100g / Kielet: 18 kg / 8kgs / pituus: 665mm

T-osa: ulkoinen


Älä odota enää pidempään ja osta Carlton Sulkapallomaila Maxi Blade Iso 4.3. Jos sinulla on kysyttävää Carlton Sulkapallomaila Maxi Blade Iso 4.3:n ominaisuuksista, voit ottaa yhteyttä smashinn yhteydenottosivumme kautta. smashinn tarjoaa erityisen kokoelman Tennismailattuotteita tennis ja padel:a ja muita vapaa-ajan aktiviteetteja varten. Tennismailat varmistaa, että nautit urheilusta ja päivittäisestä liikunnasta mukavilla ja ainutlaatuisilla Sulkapallomailat varusteilla.

Ominaisuudet Carlton Sulkapallomaila Maxi Blade Iso 4.3

Tasapaino
Control
Väri
Valkoinen
Sininen
Ikä
Aikuiset
Säie
Jänteet

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up