Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu Palautukset

Palautukset

Haluatko palauttaa ostoksesi? Se on helppoa ja nopeaa!

Valmistele uusi paketti ja kiinnitä pakettiin palautustarra

Lähetä pakkaus

Hyvityksesi käsitellään heti sen jälkeen, kun olemme tarkistaneet, että palauttamasi tuote on täydellisessä kunnossa

Pidennetty palautusaika: 20. marraskuuta 2023 - 10. joulukuuta 2023 välisenä aikana tehdyt tilaukset voi palauttaa 45 päivän kuluessa.

Palautusehtonne

Tilauksen tekeminen

Mitkä ovat palautusehtonne?

Sinulla on 30 päivää aikaa päättää, onko tuote oikea sinulle ja haluatko pitää sen. Voimme antaa rahat takaisin palautettavasta tuotteesta sillä ehdolla, että tuote/pakkaus ei ole vaurioitunut, revennyt, kastunut, rikkoontunut, likaantunut, käytetty ja että alkuperäiset etiketit ja pakkaukset on jäljellä ja hyvässä kunnossa. Jos haluat vaihtaa tuotteesi toiseen väriin tai kokoon, sinun tulee tehdä uusi tilaus verkkokaupassamme.

Haluatko palauttaa jotain? Ole hyvä ja varmista, että noudatat seuraavia kriteerejä:

- Voit palauttaa minkä tahansa tuotteen hyvitystä vastaan 30 päivän sisällä siitä hetkestä lähtien kun vastaanotit tilauksesi. Huomaa, että on olemassa tiettyjä tuotteita, joita ei voida palauttaa, lukuun ottamatta viallisia tuotteita, kuten tuotteita, jotka eivät salli niiden palauttamista hygieenisistä tai terveydellisistä syistä, jos sinä olet purkanut tuotteen toimituksen jälkeen (esimerkiksi kosmeettiset tuotteet), tai että ne sekoitettiin toimituksen jälkeen erottamattomasti muihin tuotteisiin; tuotteet, jotka voivat pilaantua tai vanhentua nopeasti (esimerkiksi elintarvikkeet tai tuotteet, jotka ovat pilaantuvia tai joiden viimeinen käyttöpäivä on voimassa); sinetöidyt ääni- tai videotallenteet tai sinetöidyt ohjelmistot, jos sinä olet sinetöinyt ne toimituksen yhteydessä; tarpeidesi mukaan valmistetut tai selkeästi yksilöidyt tavarat, mukaan lukien räätälöidyt saappaat, pelipaidat, jalkapallokäsineet tai sukset, joihin on kiinnitetty siteet.

- Kaikkien palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja niiden alkuperäisessä kunnossa. Palautettujen tuotteiden tulee sisältää kaikki alkuperäiset etiketit ja pakkaukset, esim. kengät tulee palauttaa niiden alkuperäisessä kenkälaatikossa. Ole hyvä ja älä kiinnitä palautettavaan tuotteeseen tai sen alkuperäiseen pakkaukseen etikettejä, tarroja tai teippiä.

- Jos tuote palautetaan huonossa tai epäsoveliaassa kunnossa, saatamme lähettää sen takaisin sinulle.

- On tärkeää noudattaa palautusprosessia, joka alkaa tekemällä palautuspyyntö Oma tili -osiosta.

- Tutteiden palautus on täysin omalla vastuullasi siihen asti, kunnes vastaanotamme palauttamasi tuotteen varastollemme. Varmista, että tuote on pakattu huolellisesti kestävään pakkaukseen, ettei se vaurioidu matkalla! Suosittelemme pyytämään palautuksestasi kuitin. Palautusosoitteemme on: TRADEINN RETAIL SERVICES, S.L. c/ Pirineus, 1, 17460 Celrà (Girona), Spain.

Miten palautan tuotteen?

Nopeuttaaksesi palautuksesi prosessia, voit käsitellä sen OMA TILI -osiossa seuraavasti:

Vaihe 1: Kirjaudu sisään TILINI

Kirjaudu sisään käyttäjätilillesi syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja valitse Tilaukseni. Tämän jälkeen klikkaa tilaustasi ja valitse ne tuotteet, jotka haluat palauttaa. Tämän jälkeen voit valita palautuksen syyn ja tulostaa palautusmerkin. Jos tarvitsemme sinulta lisätietoja palautukseesi liittyen, otamme sinuun yhteyttä.

Vaihe 2: Valmistele paketti palautusta varten

Kun olet tulostanut palautusmerkin, ole hyvä ja valmistele paketti palautusta varten. Varmista, että palauttamasi tuote on täydellisessä kunnossa (käyttämättömänä, hintalaput ja tarrat kiinnitettyinä ja tuotteen alkuperäisessä pakkauksessa) ja laita alkuperäinen paketti uuteen pakettiin, varmstaaksesi ettei alkuperäiseen pakettiin kiinnitetä mitään (kuten teippiä tai tarroja).

Vaihe 3: Lähetä paketti

Kiinnitä palautustarra paketin ulkopuolelle ja lähetä paketti palautustarrassa ilmoitettuun osoitteeseen.

Vaihe 4: Hyvityksen maksaminen

Kun palautustasi käsitellään, tulet saamaan siitä automaattisen sähköpostiviestin. Lähetämme sinulle toisen sähköpostiviestin heti, kun palautuksesi on käsitelty loppuun. Kaikki hyvitykset maksetaan automaattisesti sille maksukortille tai tilille, jolla maksoit alkuperäisen tilauksesi. Hyvityksen näkyminen tililläsi voi kestää jopa 14 arkipäivää (lukuun ottamatta viikonloppuja ja pyhäpäiviä) palautuspäivästä palautuksen saapumiseen varastollemme ja palautuksen käsittelemiseen ja hyvityksen maksamiseen.

Jos haluat vaihtaa vastaanottamasi tuotteen toiseen tuotteeseen, sinun tulee palauttaa tuote ensin ja tehdä sen jälkeen uusi tilaus.

Mitä jos vastaanotan viallisen/vaurioituneen tai väärän tuotteen?

Jos vastaanotat viallisen/vaurioituneen tai väärän tuotteen, ole hyvä ja noudata alla olevia ohjeita:

Vaihe 1: Kirjaudu sisään TILINI

Kirjaudu sisään käyttäjätilillesi syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja valitse Tilaukseni.

Vaihe 2: Valitse tilaus/tuote

Klikkaa tilaustasi ja valitse viallinen/vaurioitunut tai väärä tuote. Ole hyvä ja valitse myös palautuksen syy.

Vaihe 3: Tiedot/kuvat

Käsitelläksemme palautuksesi, ole hyvä ja kerro lyhyesti tuotteen viasta/vauriosta tai eroavaisuudesta ja liitä mukaan vähintään yksi kuva, jossa näkyy tuotteen vika/vaurio tai eroavaisuus. Voit liittää kuvat suoraan lomakkeeseen. Jos tuotteesi on vaurioitunut toimituksen aikana ja olet jo allekirjoittanut toimituksen, tässä tapauksessa pyydämme sinua lähettämään meille 4 päivän kuluessa lisätietoja:

- Kuva vaurioituneesta tuotteesta.
- Kuva pakkauksesta, osoitetarrasta sekä pakkauksen vauriosta.

Vaihe 4: Käsittely

Heti kun olemme vastaanottaneet pyytämämme tiedot ja kuvat vaurioituneesta tuotteesta, pyrimme käsittelemään pyyntösi mahdollisimman pian.

Emme hyväksy valituksia/palautuksia seuraaviin vaurioihin tai vikoihin liittyen:

- Tuote on vaurioitunut johtuen väärästä tai kovakouraisesta käytöstä. - Kosteus on vaurioittanut tuotetta.
- Tuote on värjääntynyt (esim. farkut ovat värjänneet sukat sinisiksi).
- Tuote on vaurioitunut johtuen ulkopuolisista tekijöistä, kuten terävistä esineistä, liiallisesta painosta, heittelystä tai kemikaaleista.
- Tuote on aiheuttanut fyysisiä kipuja tai esim. rakkuloita.

Miten saan hyvitykseni?

Tilauksen palautus kestää 3-7 arkipäivää. Mahdollinen palautus maksetaan automaattisesti sillä maksutavalla, jota käytit tilauksen tekemiseen.
- Jos maksu on suoritettu debit- tai luottokortilla, rahat palautetaan korttiin liitetylle pankkitilille.
- Jos maksu suoritettiin PayPalia käyttäen, palautuksen määrä palautetaan PayPal-tilillesi. Saat sähköpostivahvistuksen, kun palautuksesi on vastaanotettu varastossamme, ja normaalisti palautuksesi pitäisi saada 48 tunnin kuluessa tämän sähköpostin vastaanottamisesta.

Huomaa: Jos olet saanut lahjan ja haluat palauttaa sen hyvitystä varten, palautus maksetaan lahjan alun perin ostaneelle henkilölle. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Jos palautuksen syynä ei ole se, että tuote on saapunut vahingoittuneena, viallisena tai virheellisenä, emme hyvitä toimituskuluja tai muita tilaukseen liittyviä palveluja, vaan ainoastaan tuotteen hinnan.

Miten vaihdan tuotteen?

Jos haluat saada saman tuotteen erikokoisina tai toisen vaihtoehtoisen tuotteen, sinun on käsiteltävä uusi tilaus verkkosivustomme kautta maksamalla lähetyskustannukset uudelleen.

TIETOA KOKOISTA kansainvälisten kokojen vastaavuuden vuoksi (esim. koko 38 Espanjassa vastaa 36 Saksassa). Suosittelemme, että kokeilet kaiken rauhallisesti kotona.

Kuka maksaa palautettujen tuotteiden postituskulut?

Jos palautat tuotteen, koska se ei olekkaan haluamasi tai se on liian pieni/suuri, sinä olet vastuussa palautuksen postituskulujen maksamisesta*. Jos tilaamasi tuote on vaurioitunut tai viallinen vastaanottaessasi sen, korvaamme tuotteen joko uudella tuotteella tai hyvittämällä tuotteen hinnan.

* Käsittele palautuksesi helposti ja edullisesti:

Espanjasta voit tehdä palautuksen käyttämällä Mondial Relay/Inpost, palautusetiketin hinta on alkaen 4,99 €.

Mondial Relay/Inpost: Tämä palvelu on käytettävissä seuraavissa maissa: Belgia, Ranska, Luxemburg, Italia, Hollanti, Saksa, Portugalissa ja Monaco, palautusetiketin hinta alkaen 7,99€.
Muista, että palautuksen hinta riippuu palautettavien tuotteiden painosta.

GLS: tämä palvelu on tällä hetkellä saatavilla seuraavissa maissa: Itävalta, Kroatia, Tšekki, Tanska, Viro, Suomi, Unkari, Irlanti, Liettua, Latvia, Puola, Slovakia, Slovenia ja Ruotsi. Romania, Bulgariassa ja Kreikassa voit käyttää Spring.
Muistathan, että palautuksen hinta riippuu palautettavien tuotteiden painosta, hinta vaihtelee välillä 7,99€.

Jos palautat Yhdistyneestä kuningaskunnasta, voit käyttää Royal Mail (Spring). Jos tilauksesi lähettämiseen käyttämäsi kuljetusliike on ollut toinen, paketti on lähetettävä omalla kustannuksellasi valitsemallasi kuljetusliikkeellä.

Euroopan Unionin ulkopuolella sijaitseville asiakkaille tai muille kuin edellä luetelluille maille suosittelemme käyttämään DHL:ää, koska meillä on heidän kanssaan erityinen sopimus. DHL:n kanssa lähetys lähetetään nopeasti ja tehokkaasti.

Mitä tahansa palautusta varten voit tulostaa palautusetiketin suoraan TILINI.

Mitkä ovat takuuehdot?

Jos huomaat, että tuotteessa on valmistus- ja / tai toimintahäiriö, se lähetetään tuotemerkille. Huolimattomuudesta, iskuista, väärästä käytöstä tai käsittelystä, sopimattomasta jännitteestä, virheellisestä asennuksesta, jota valtuutettu tekninen palvelu ei ole suorittanut tarvittaessa, tai materiaaleista, jotka ovat normaalin käytön vuoksi kuluneita, aiheutuvat puutteet eivät sisälly hintaan. Tietokonetuotteiden takuu ei kata virusten poistamista, ohjelmien palauttamista tästä syystä eikä levyn uudelleenasennusta, joka johtuu sen poistamisesta. Tarjoamme palvelun viallisen tuotteen keräämiseksi omalla kustannuksellamme ja lähetämme sen sitten takaisin tuotemerkille. Odotusaika vaihtelee kunkin tuotemerkin teknisen palvelun hallinta-ajan mukaan. Niissä tapauksissa, joissa takuun käyttö on perusteltua, vaihtoehto on korjata, vaihtaa tuote, alentaa tai palauttaa laissa vahvistetuin ehdoin.

Käsitelläksemme takuupyyntösi, ole hyvä ja noudata alla olevia ohjeita:

Vaihe 1: Kirjaudu sisään TILINI

Kirjaudu sisään käyttäjätilillesi syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja valitse Tilaukseni.

Vaihe 2: Valitse tilaus/tuote

Klikkaa tilaustasi ja valitse viallinen/vaurioitunut tai väärä tuote. Ole hyvä ja valitse palautuksen syyksi 4. Tuote ei toimi tai se on viallinen.

Vaihe 3: Tiedot/kuvat

Käsitelläksemme takuupyyntösi, ole hyvä ja kerro lyhyesti tuotteen viasta/vauriosta ja liitä lomakkeeseen vähintään yksi kuva, jossa näkyy tuotteen vika/vaurio. Voit liittää kuvat suoraan lomakkeeseen.

Vaihe 4: Käsittely

Heti kun olemme vastaanottaneet pyytämämme tiedot, pyrimme käsittelemään takuupyyntösi mahdollisimman pian.

Emme hyväksy takuupyyntöjä seuraavista syistä:

- Tuote on vaurioitunut johtuen väärästä tai kovakouraisesta käytöstä.
- Kosteus on vaurioittanut tuotetta.
- Tuote on värjääntynyt (esim. farkut ovat värjänneet sukat sinisiksi).
- Tuote on vaurioitunut johtuen ulkopuolisista tekijöistä, kuten terävistä esineistä, liiallisesta painosta, heittelystä tai kemikaaleista.
- Tuote on aiheuttanut fyysisiä kipuja tai esim. rakkuloita.

Mitä palautusvaihtoehtoja tarjoatte?

Tarjoamme sinulle seuraavat kuljetusyritykset, jotta voit tehdä palautuksesi, voit palauttaa tuotteesi helposti ja edullisesti.

Espanjasta voit tehdä palautuksen käyttämällä Mondial Relay/Inpost, palautusetiketin hinta on alkaen 4,99 €.

Mondial Relay/Inpost: Tämä palvelu on käytettävissä seuraavissa maissa: Belgia, Ranska, Luxemburg, Italia, Hollanti, Saksa, Portugalissa ja Monaco, palautusetiketin hinta alkaen 7,99€.
Muista, että palautuksen hinta riippuu palautettavien tuotteiden painosta.

GLS: tämä palvelu on tällä hetkellä saatavilla seuraavissa maissa: Itävalta, Kroatia, Tšekki, Tanska, Viro, Suomi, Unkari, Irlanti, Liettua, Latvia, Puola, Slovakia, Slovenia ja Ruotsi. Romania, Bulgariassa ja Kreikassa voit käyttää Spring.
Muistathan, että palautuksen hinta riippuu palautettavien tuotteiden painosta, hinta vaihtelee välillä 7,99€.

Jos palautat Yhdistyneestä kuningaskunnasta, voit käyttää Royal Mail (Spring). Jos tilauksesi lähettämiseen käyttämäsi kuljetusliike on ollut toinen, paketti on lähetettävä omalla kustannuksellasi valitsemallasi kuljetusliikkeellä.

Euroopan Unionin ulkopuolella sijaitseville asiakkaille tai muille kuin edellä luetelluille maille suosittelemme käyttämään DHL:ää, koska meillä on heidän kanssaan erityinen sopimus. DHL:n kanssa lähetys lähetetään nopeasti ja tehokkaasti.

Mitä tahansa palautusta varten voit tulostaa palautusetiketin suoraan TILINI.

Mitä minun pitäisi tehdä, jos pakettini toimitetaan vahingoittuneena tai jos esineitä puuttuu?

Kun paketti on toimitettu, on tärkeää, että tarkastat sen vaurioiden, katoamisen tai varkauden merkkien varalta. Jos paketti on avattu ja/tai vahingoittunut (turvasinetti on rikki) ja myös sisältö vaikuttaa vahingoittuneelta, muista avata ja tarkistaa sisältö jakelukuljettajan edessä.Jos sisältö on todellakin vahingoittunut tai paketti on epätäydellinen, asiakkaan on kieltäydyttävä tilauksesta. Muista ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ilmoittaaksesi tapauksesta. Kuljettajan suullista kuittausta ei voida käyttää todisteena korvausvaatimuksestasi.

Jos kyseessä on arvokas tavara, suosittelemme, että tallennat videokuvaa pakettia avatessasi, jotta voit todistaa vahingon tai puuttuvat tavarat, jos joudut tekemään vahinkoilmoituksen. Reklamaatiot voidaan hylätä, jos ne jätetään ilman toimituksen yhteydessä otettuja valokuvia tai videoita, joissa näkyy vahingoittunut paketti tai osoitetaan tavaroiden katoaminen, ja/tai ilman kopiota kuljettajan toimitushetkellä täyttämästä raportista ja/tai ilman laskua tai kuittia, josta käy ilmi tavaroiden arvo. Vaatimus on lähetettävä meille kirjallisesti 72 tunnin kuluessa toimituspäivästä. Emme voi hyväksyä tai käsitellä reklamaatioita yli 72 tunnin toimituksista. Jos haluat tehdä valituksen, siirry osoitteeseen minunTILINI, valitse tilaus, napsauta Ota yhteyttä ja valitse lopuksi vaihtoehto: Olen tarkistanut seurantatiedot ja tilaukseni lähetyksen kanssa on ilmennyt ongelmia.

Mitä voin tehdä, jos seurannassa sanotaan, että pakettini toimitetaan, mutta minulla ei ole pakettia?

Jos toimittaja suoritti toimituksen, paketin seurantatilan tai toimitusilmoituksen tulisi ilmoittaa, mihin toimitusmies lähti paketin. Lähetykset, jotka eivät vaadi allekirjoitusta, voidaan jättää toimitusmiehen harkinnan mukaan turvalliseen paikkaan. Tähän voi sisältyä etukuisti, sivuovi, takakuisti tai autotallialue.

Jos seurantatila osoittaa, että jakelija on suorittanut toimituksen ja saanut allekirjoituksen, paketin on voinut allekirjoittaa naapuri tai joku muu asukas sijainnissasi. Jos jakeluyhtiö toimitti pakettisi vaihtoehtoiseen paikkaan, sinun olisi pitänyt saada toimitusilmoitus, jossa ilmoitetaan, mihin paketti jätettiin (esimerkiksi naapurin talo, noutopiste tai posti).

Tarkista muiden osoitteestasi tai ehkä naapurin kanssa, onko joku muu noutanut paketin. Voit myös tarkistaa asuinpaikan sisäänkäynnit paketin varalta, etenkin takakuistilla, pensaissa, autotallissa, grillissä tai muissa paikoissa, jotka saattavat suojata pakettia varkaudelta tai säältä. Huomaa, että toimitusmiehet voivat myös käyttää muovipusseja suojaamaan pakettiasi säältä.

Jos et vieläkään löydä pakettia, ota yhteyttä suoraan toimitusyritykseen. Jakeluyrityksillä on sisäiset järjestelmät, jotka voivat tarkistaa toimituksen tilan.

Lopuksi, jos jakeluyhtiö vahvistaa, että paketti on toimitettu, ja epäilet paketin olevan varastettu kerrostalosta, postilaatikosta tai kynnykseltä talosi, sinun on ilmoitettava varkaudesta poliisille. Lähetä meille kopio poliisiraportista, jotta voimme aloittaa korvausmenettelyn toimitusyrityksen kanssa.

Jotta voit lähettää vaatimuksen, kirjaudu sisään TILINI -kohtaan, valitse tilaus, napsauta Yhteystiedot ja valitse lopuksi vaihtoehto: Olen tarkistanut seurannan ja minulla on ongelma tilauksen toimittamisen kanssa.

Palautusehtonne Tradeinn Marketplace

Mikä on Tradeinn Marketplace?

Se on Tradeinn-konsernin uusi jakelualusta. Markkinoiden parhaat merkit ja erikoistuneet myyjät listaavat tuoteluettelonsa, jotta pääset käsiksi parhaisiin urheiluväline-, elektroniikka-, muoti-, lasten- ja kotitaloustuotteiden tarjouksiin. Tavoitteemme on, että löydät kaiken etsimäsi yhdestä paikasta parhaaseen hintaan. Tradeinn Marketplacesta löydät tuhansia uusia tuotteita Tradeinnin luottavaisin mielin. Smart Shopping!

Palautukset Tradeinn Marketplace

Voit tehdä palautuksen Tradeinn Marketplacen kautta, kunhan tuote on moitteettomassa kunnossa ja irrotettu. Mukaan lukien tarvikkeet, asiakirjat ja pakkaukset, muuten tavara kärsii poistoista. Asiakkaitamme muistutetaan, että pakkausten tulee olla moitteettomassa kunnossa. Nopeuttaaksesi palautuksesi prosessia, voit käsitellä sen OMA TILI -osiossa seuraavasti:
1. Kirjaudu sisään OMA TILIIN.
2. Valitse palautettava tuote ja napsauta Palauta tuote.
3. Jätä myyjälle viesti, jossa kerrotaan tuotteen palautuksen syy.
4. Myyjä ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse 2 arkipäivän kuluessa ja toimittaa ohjeet tuotteen palauttamiseen. Saat kopion tästä sähköpostista OMA TILIIN.

Paluuehdot

Mikäli et ole tyytyväinen johonkin ostamaasi tuotteeseen, voit palauttaa tuotteen myyjän tuotteen palautukselle asettamien päivien sisällä. Jokaisella myyjällä on oma palautuskäytäntönsä. Voit tarkistaa sen myyjän sivuilta. Sinun tulee ilmoittaa myyjälle, että haluat palauttaa tuotteen, et voi palauttaa tuotetta neuvottelematta ensin myyjän kanssa. Jos myyjä ei vastaa sinulle 2 arkipäivän kuluessa, voit avata tapauksen ja jos hän ei ota yhteyttä 5 arkipäivän kuluessa, otamme yhteyttä myyjään tilanteen ratkaisemiseksi.

Ota yhteyttä myyjään

Voit ottaa yhteyttä myyjään MINUN TILINI kautta, kun olet tehnyt tilauksen. Mene vain OMA TILIIN ja anna sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Osioon "Ota yhteyttä myyjään" voit jättää kyselysi. Myyjän tulee ottaa sinuun yhteyttä 24 tunnin kuluessa.