up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Drop shot Padel-maila Canyon Pro

Drop shot Padel-maila Canyon Pro

Drop shot Padel-maila Canyon Pro

Drop shot Padel-maila Canyon Pro

Drop shot Padel-maila Canyon Pro

Drop shot Padel-maila Canyon Pro

Drop shot Padel-maila Canyon Pro

plus
Drop shot

Drop Shot Padel-maila Canyon Pro

Tuotekuvaus Drop shot Padel-maila Canyon Pro

.

Uudelle Drop Shot 2022 padelmailasarjalle on ominaista laaja valikoima malleja, jotka pyrkivät tarjoamaan hienostuneen vastauksen kaikille tämän urheilun ystäville.

Teho, hallinta, monipuolisuus ja korkea suorituskyky ovat tämän uuden kauden tunnusmerkkejä.

Sisällä on uusi malli.

Drop Shot Canyon Pro on uusi padelmaila, jonka Drop Shot on luonut tämän vuoden 2022 tähtimerkkiin, Pablo Limaan.

Numero yksi lapio kokonaiselle numerolle.

Drop Shot Canyon Pro, joka on tehty huolehtimaan jokaisesta millimetristä ja joka on sitoutunut teardrop-muotoon, keskikorkeaan tasapainoon lyönnin optimoimiseksi ja pitkälle ja leveälle pisteelle virhemarginaalin minimoimiseksi.

Tasapainoa ja hienostuneisuutta jokaisessa osumassa.

Tämä Drop Shot Canyon Pro padelmaila on valmistettu yhdessä pelaajan Pablo Liman kanssa erinomaisen suorituskyvyn saavuttamiseksi ja tästä syystä se on valmistettu valitsemalla markkinoiden parhaat materiaalit.

Runko Twin Tubular System -järjestelmällä, kaksinkertainen hiiliputki, pinnat, joissa yhdistyvät TeXtreme 24K, 24 000 monofilamenttia hiililankaa kohti, Curv 360 -teknologialla ja Eva Pron sisäydin, joka on keskitiheys, korkea palautus ja hienostunut kumi.

Muisti.

Mutta on muutakin.

Paljon enemmän.

Uudessa Drop Shot Canyon Prossa on kasvojen 3D-karheus tehosteiden parantamiseksi, Smart Holes -järjestelmä parantaa törmäysaluetta, Power Beam Heart -järjestelmä tarjoaa korkean vakauden ja reaktiivisuuden lyönnissä, Ergo Pro Protector vähentää iskuja kehyksessä ja Cork Cushion Grip -kahva. tai Silicone Grip Channel -teknologiaa kahvassa.

Drop Shot Canyon Pro padelmaila, joka erottuu rakenteeltaan, mutta myös esteettisyydestään.

Tyylikäs, dynaaminen ja tasapuolisesti urheilullinen, tämä paddle-tennismaila erottuu valkoisella taustalla, joka on täydellinen kontrasti kultaisten ja sinisten yksityiskohtien kanssa, jotka monopolisoivat heidän kasvonsa ja mahdollistavat irisoivan Lookin työskennellä valon kanssa erilaisten tilojen luomiseksi.

Kromaattinen.

Drop Shot Canyon Pro on tarkoitettu ammatti- ja edistyneen tason pelaajille, jotka etsivät tasapainoista padelmailaa, joka saa kaiken irti hyökkäävistä osumista ja joka osoittaa vahvan persoonallisuutensa.


Aiotko hankkia itsellesi suositun Drop shot Padel-maila Canyon Pro:n? Kaikki Drop shot-merkkiset tuotteet ovat parasta laatua, jotta voit nauttia urheilusta ilman komplikaatioita. Tilaa Drop shot Padel-maila Canyon Pro jo tänään ja saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme smashinn:ssa on tarjota laadukkaita merkkivarusteita uskomattomin alhaisin hinnoin. Verkkokaupastamme löydät suuren valikoiman tennis ja padel varusteita ja ainutlaatuisia vapaa-ajan tuotteita.

Ominaisuudet Drop shot Padel-maila Canyon Pro

Tasapaino
Tweener
Väri
Monivärinen
Muoto
Kyynel
Sukupuoli
Unisex

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Drop shot Padel-maila Canyon Pro

Huippumaila

-

Näyttävä tuote, todella hyvä.

Drop shot Padel-maila Canyon Pro

Erinomainen

-

Loistava palvelu. TOP.

Drop shot Padel-maila Canyon Pro

Loistava

-

Erinomainen tuote.. nopea toimitus

Drop shot Padel-maila Canyon Pro

Kaikki5*

-

Kauppa sujui hyvin. Toimitus päivää sovittua aikaisemmin! Valitin valmistusvirheestä ja vastauksen viivästymisestä huolimatta (mailamerkiltä) kaikki sujui erittäin hyvin! Suosittelen ostamaan tältä sivustolta.

Drop shot Padel-maila Canyon Pro

5 tähteä

-

Loistava! Erittäin suositeltavaa.

Drop shot Padel-maila Canyon Pro

Poikkeuksellinen

-

Poikkeuksellinen lapio ja poikkeuksellinen ostokokemus. Tikku huikeaan hintaan.

Drop shot Padel-maila Canyon Pro

Suositus

-

Tuote saapui ajallaan ja erinomaisessa kunnossa. Lapio on uskomaton, suosittelen sitä lämpimästi.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up