up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Drop shot Padel-maila Explorer Pro Soft

Drop shot Padel-maila Explorer Pro Soft

Drop shot Padel-maila Explorer Pro Soft

plus
Drop shot

Drop Shot Padel-maila Explorer Pro Soft

Tuotekuvaus Drop shot Padel-maila Explorer Pro Soft

Uusi kokoelma Drop Shot 2022 padelmailoja on täydellinen ratkaisu kaikille niille pelaajille, jotka etsivät innovaatiota, kehitystä, muotoilua, pelattavuutta ja estetiikkaa. Laaja valikoima mahdollisuuksia löytää Drop Shot padel -maila, joka sopii parhaiten kunkin profiilin pelityyliin.

Sisällä on Drop Shot Explorer Pro Soft 1.0, paddle-tennismaila, joka saapuu tällä toisella kaudella yhtenä edellisen vuoden suurista paljastuksista ja joka rakastui satoihin tuhansiin pelaajiin erottuvan kosketuksensa ja laajan valikoimansa ansiosta. tehoa ja todistettua mukavuutta.

Koska tässä Drop Shot Explorer Pro Soft 1.0:ssa on muotoiltu repeämä kyllä, se on repeämä huolimatta samankaltaisuudestaan pyöreän kanssa, erittäin leveä makea kohta, joka peittää melkein kaikki kasvot ja keskikorkea tasapaino, joka mahdollistaa samalla aikaa loistava hallinta ja ylimääräinen tehopiste.

Malli, joka on valmistettu korkeilla takuilla ja joka perustuu kehykseen, joka koostuu Twin Tubular System -järjestelmästä, Carbon 12 000:sta ja 3D Facesta kasvoissa sekä sisäytimen matalatiheyksistä Eva Soft -kumia ja suurta keveyttä.

Drop Shot Explorer Pro Soft 1.0, joka on pehmeä iskuissa, kevyt liikkuvuus ja erittäin tehokas pallon ulostulossa, joten se on epäilemättä selkeä referenssi kaikille niille profiileille, jotka etsivät nopeaa sopeutumista.

Lapio, joka sisältää myös suuria teknisiä edistysaskeleita suorituskyvyn parantamiseksi. Core Shox ja Smart Holes System törmäysalueella, Power Beam Heart sydämessä, PU Soft Protector rungossa ja Silicone Grip Channel tai Cork Cushion Grip pitoalueella.

Tämä vuoden 2022 Drop Shot Explorer Pro Soft 1.0 kehittyy esteettisesti ja on selkeämpi persoonallisuus, jossa magentan ja syaanien sävyt leikkivät kasvojen huonontuneilla yksityiskohdilla tehostaen monien sydämien valloittamaa irisoivaa vaikutusta.

Padel-maila, jossa on runsaasti hallintaa ja joka loistaa epätavallisella tehollaan mukana olevien teknologioiden erinomaisen suorituskyvyn ansiosta ja joka laajentaa hyökkäävien iskujen dynaamisuutta.Jos haluat ostaa Drop shot:n parhaita Padel-mailattuotteita, olet saapunut oikeaan paikkaan! smashinn:ssa teemme yhteistyötä alan kuuluisimpien tuotemerkkien, kuten Drop shot:n kanssa, tarjotaksemme sinulle parasta laatua parhailla hinnoilla kaikista tennis ja padeltuotteistamme, kuten Drop shot Padel-maila Explorer Pro Soft. Tee tilauksesi nyt ja vastaanota Drop shot Padel-maila Explorer Pro Soft kotiovellesi mahdollisimman pian.

Ominaisuudet Drop shot Padel-maila Explorer Pro Soft

Tasapaino
Tweener
Väri
Monivärinen
Muoto
Kyynel
Sukupuoli
Unisex

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Drop shot Padel-maila Explorer Pro Soft

Loistava maila

-

Maila on kaunis. Saapui täydellisessä kunnossa, erittäin hyvin pakattuna. Muutama peli hänen kanssaan vielä, mutta hyvä hallinta ja tasapaino.

Drop shot Padel-maila Explorer Pro Soft

Huippumaila

-

Racket saapui täydellisesti. Hän on upea, hänellä on hyvä hallinta ja hyvä voima, täydellinen tasapaino ja kaiken lisäksi kaunis! Kirkkaat, kirkkaammat värit kuin kuvassa, täydellinen.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up