up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Drop shot Padel-maila Pro Shadow

Drop shot Padel-maila Pro Shadow

Drop shot Padel-maila Pro Shadow

Drop shot Padel-maila Pro Shadow

plus
Drop shot

Drop Shot Padel-maila Pro Shadow

Tuotekuvaus Drop shot Padel-maila Pro Shadow

Pro Shadow on tehokas maila, jonka paino on 350-370 GRS. Tässä mailassa on hiilikuitukehys ja lasikuitupinta. Sen ydin eva pro 13-15 ja kyynelpisaran muoto takaavat matalan tasapainon ja pallon hallinnan kentällä, mikä auttaa tekemään vaikutuksen vastustajaasi.


Ominaisuudet:

- Metalliset tarrat
- 3D-kasvot
- Carbon Face Design


Tekniset tiedot:

- Hiilikuitukehys: Lasikuitupaneeli
- Pudotus: 350-370 GRS
- 38mm
Jos etsit korkealaatuisia Padel-mailat tuotteita, siinä tapauksessa Padel-mailat täyttää odotuksesi. Suosittelemme sinulle Drop shot Padel-maila Pro Shadow:a, jonka tämänhetkinen hinta on 64.49 $ ja tuotetta löytyy runsaasti varastostamme. smashinn on paras vaihtoehto sinulle, joka etsit korkealaatuisia tennis ja padel varusteita edulliseen hintaan. Jos löydät halvemman hinnan Drop shot Padel-maila Pro Shadow:lle toiselta taholta, kerro siitä meille ja tarjoamme sinulle vieläkin paremman hinnan!

Ominaisuudet Drop shot Padel-maila Pro Shadow

Tasapaino
Tweener
Väri
Hopeinen
Muoto
Pyöreä
Sukupuoli
Unisex

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up