up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Krafwin Sulkapallomaila Jupiter

plus
Krafwin

Krafwin Sulkapallomaila Jupiter

Tuotekuvaus Krafwin Sulkapallomaila Jupiter

Tekniset tiedot:

Seula 342 cm2.
Pituus 1200 mm.
Paino 90110 g.
Jos haluat tietää lisää Krafwin Sulkapallomaila Jupiter:sta tai muista Krafwin-merkkisistä tuotteista Tennismailat kategoriassa smashinn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia tennis ja padel:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Sulkapallomailat valikoimaamme, mistä voit valita tennis ja padeltuotteita Krafwin:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet Krafwin Sulkapallomaila Jupiter

Tasapaino
Tweener
Väri
Sininen
Ikä
Aikuiset
Säie
Jänteet

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up