up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Lasten Kengät tennis ja padel

Lasten Kengät tennis ja padel

Löydä laaja valikoima tuotteita Lasten Kengät tuotteita henkilölle tennis ja padel. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa smashinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Lasten Kengät

n merkit Lasten Kengät

Tenniskenkien tyypit

Oikeantyyppinen kenkä ja kenttä, jolla pelaat, on todella tärkeää. Lasten tenniskengissä on suuri määrä muunnelmia. Kun tiedät, mitä tarvitset peliolosuhteiden perusteella, voit pitää sinut pelisi huipulla ja vähentää loukkaantumisriskiä. Katsotaanpa joitain yleisiä tenniskenkityyppejä ;

Sisälenkkarit

Kun olet kentällä, kenkätyyppi ei luultavasti ole asia, johon keskityt, mutta sillä on valtava vaikutus pelin laatuun. Ulkokenttäkenkiä käytetään takaamaan vakaa liike eteenpäin varpaista kantapäähän, ja ne on ensisijaisesti suunniteltu säilyttämään hallinnan sivuttais tai sivuttaisliikkeen aikana. Sisälenkkarit antavat sinulle maksimaalisen sivuttaisvakauden ja tuen. Jos et ole ammattipelaaja tai urheilija, sinun ei tarvitse etsiä jotain niin erikoista. Oikean kengän valitseminen tiettyyn urheilulajiin on kuitenkin todella tärkeää. Sisäkengät on suunniteltu parantamaan suorituskykyäsi ja kestävyyttäsi. Vielä tärkeämpää on, että se voi myös auttaa vähentämään jalkavammojen riskiä.

Padel kengät

Padel kengät ovat litteämpiä kuin useimmat kengät. Ne on ensisijaisesti suunniteltu vahvoiksi ja tarjoavat paljon vakautta ja tukea. Yleensä useimmat urheilulajit vaativat paljon pystysuuntaista liikettä; tenniksen tapauksessa tarvitaan kuitenkin paljon sivuttaisliikettä. Padel kengät on suunniteltu tukemaan, kun olet sivuttaisliikkeessä. Paddle tenniskengät tarjoavat myös riittävän tuen äkillisissä käynnistyksissä ja pysähdyksissä sekä pidon kentän pinnalla. Paddle tenniskenkien pohjassa on usein erityisesti suunniteltuja kulutuspintakuvioita, jotka mukautuvat erilaisiin kenttäpintoihin.

Tenniskengät

Tenniskengät eivät ole niin kevyitä. Ne tarjoavat erinomaisen hallinnan äkillisissä käännöksissä tai rataurheilussa välttämättömissä liikkeissä. Tenniskenkien malleissa on joitain perusmuunnelmia. Tenniskenkiä valittaessa on ensisijaisesti otettava huomioon, millainen pelaaja olet. Jos olet aloittelija, voit suorittaa paljon sivuttaisliikkeitä ja yleensä pysyä kentän takaosassa. Tätä varten sinun tulee käyttää tenniskenkiä , jotka tarjoavat paljon sivutukea. Toisaalta, jos olet syöttö ja volley tyylinen pelaaja, liikkeesi ovat erilaisia. Sinun tulisi valita kenkä, jossa on varvaslaatikko ja keskimmäinen kengän kaaren sisällä.

Urban lenkkarit

Kun valitset kenkiä kenttäurheiluun , ota huomioon kenttätyyppi, jolla pelaat. Jos pelaat kovilla kenttäpinnoilla, sinun tulee valita kengät, joissa on kestävä pohja. Voit kuitenkin käyttää hyvälaatuista katukengää pelatessasi savella tai pehmeämmällä pinnalla. Tenniskengät on kuitenkin suunniteltu erityisesti tenniksen pelaamiseen ja niiden on täytettävä kenttäurheilun vaativat olosuhteet. Kaupunkien kenkien on tarjottava pelaajille tarvittava tuki otteluiden aikana. Voit ostaa kaupunkilenkkarit johtavilta brändeiltä, kuten Babolat , Lacoste , Asicsilta , Adidas ja Yonexilta .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje