up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Miesten Kengät tennis ja padel

Miesten Kengät tennis ja padel

Löydä laaja valikoima tuotteita Miesten Kengät tuotteita henkilölle tennis ja padel. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa smashinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Miesten Kengät

n merkit Miesten Kengät

Kuinka valita tennis tai paddle tenniskengät miehille?

Lisätarvikkeet

Tennis tai paddle tenniskenkien lisävarusteita ovat pohjalliset, kantapäät, varpaat ja pohjalliset. Pohjallinen tukee kaaria. Pohjallinen kantapäässä lasketaan enemmän pehmusteeksi, joka säästää jalkaa iskulta. Varvaskahvat ja pohjakahvat auttavat myös kävelemään helposti.

Sandaalit

Varvastossut luokitellaan tavallisesti vapaa ajan jalkineiden alle. Ne koostuvat pehmeästä pohjasta, joka on liitetty löyhästi jalkaan Y muotoisilla hihnoilla, jotka tunnistetaan varvasvyöksi, joka kulkee varpaan sisällä ja jalan molemmilla puolilla.

Sisälenkkarit

Sisäkengät ovat kengät, joita käytetään tenniksen pelaamiseen, koska ne tarttuvat paremmin maahan kuin ulkona. Sisäkengät ovat litteät ja niissä on kumipohja, jossa on monisuuntainen muotoilu, jotta se ei luista.

Padel kengät

Padel kengissä on erityisiä ominaisuuksia, jotka auttavat sinua pelaamaan helposti. Jos haluat harrastaa urheilua vaivattomasti ja haluat mukautuvan kengän, jonka pystyt, vetoa paddle tenniskenkiin. Näissä kengissä on riittävä nilkkatuki ja enemmän iskunvaimennusta.

Tenniskengät

Tenniskengissä on yleensä litteä pohja, jossa on erityisesti suunniteltuja kuvioita, kaikki riippuu maaston tyypistä, jossa harjoittelet urheilua. Muissa kenkätyypeissä on paksummat, mutta kevyemmät pohjat, jotka vähentävät iskua. Tenniskengät on luotu kestävämmiksi.

Urban lenkkarit

Urban kengät ovat kenkiä, joita käytetään päivittäin, mutta samalla voit käyttää niitä urheiluun. Nämä kengät ovat erittäin kuuluisia korkealaatuisista ominaisuuksistaan. Voit ostaa kaupunkilenkkarit merkeiltä, kuten Babolat , Lacoste , Nox , Asics , Adidas ja Yonex .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje