Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Naisten vaatteet

Naisten vaatteet tennis ja padel

Löydä laaja valikoima tuotteita Naisten vaatteet tuotteita henkilölle tennis ja padel. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa smashinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Naisten vaatteet

n merkit Naisten vaatteet

Kuinka valita naisten vaatteet tenniksen pelaamiseen?

Pohjakerros

Pohjakerros on sellainen sisäpinta, joka tuottaa lämpöä samalla kun se siirtää hikeäsi juuri oikeaan aikaan ja ylläpitää rentoutumistasi.

Päähineet

Lippalakit ovat vaatekappale, jota käytetään suojaamaan päätäsi ankaralta säältä ja auringonsäteiltä sekä suojaamaan kaikilta vaurioilta.

Takit

Takit ovat vaatteita, joita käytetään vaatteissasi pitämään kehosi lämpimänä kylmällä säällä.

Housut ja sukkahousut

Housut ja sukkahousut ovat sellaisia vaatteita, joita yleensä käytetään urheilun harrastamiseen ja ne pitävät myös lämpimänä talvella.

Hupparit

Neulepaitaa käytetään vartalon päällysvaatteena suojaamaan vartaloa kylmältä talvella.

T paidat ja poolopaidat

T paidat ja poolopaidat ovat paitoja, joita urheilijat käyttävät pelaamaan erilaisia pelejä, kuten tennistä tai pooloa, yleensä ne ovat lyhythihaisia.

Verryttelypuku

Verryttelypukuun kuuluvat housut ja vetoketjullinen takki, ja se on urheilijoiden käytössä. Se tuntuu mukavammalta kuin muut vaatteet.

Lisää naisten vaatteista:

Lisää naisten vaatteista ovat liivit, rannekkeet, pyyhkeet, säärystimet, kasvonaamarit, sukat, käsivarret ja jalkalämmittimet. Voit ostaa näitä vaatteita kaupoista Babolat , Lacoste , Asicsista , Nox ja Adidas .