up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Nathan Eristetty SpeedDraw 535 Ml

plus
Nathan

Nathan Eristetty SpeedDraw 535 Ml

Tuotekuvaus Nathan Eristetty SpeedDraw 535 Ml

Ensimmäinen, kaksoisseinäinen eristetty pullo, jossa on Fire & Ice -teknologia, tarkoittaa, että olet löytänyt uuden suosikkipullon. 18 oz / 535 ml kaksoisseinämäinen ja heijastava SpeedDraw-pullo, jossa on vahvistettu vuotovapaa, pehmeä sip, Push Pull Cap pitää nesteet kylmempinä. Integroitu 3M ™ heijastava kangas tarjoaa 360 asteen heijastavuuden näkyvyyttä heikossa valaistuksessa. Helppo puristaa, ergonominen, kevyt pullo on BPA: n vapaa ja maistaa ilmaiseksi.

Haluatko ostaa Nathan Eristetty SpeedDraw 535 Ml:n? Olet oikeassa paikassa! smashinn tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia Pullot malleja. Tutustu nyt uusiin Valmennus tarjouksiimme smashinn:ssa. Näitä Nathan-merkkisiä Pullot tuotteita on saatavilla useissa eri kooissa ja väreissä ja sisältää kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi urheilukokemuksestasi.

Ominaisuudet Nathan Eristetty SpeedDraw 535 Ml

Väri
Hopeinen
Tuotetyyppi
Pullo
Tilavuus
501ml-1L

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Nathan Eristetty SpeedDraw 535 Ml

Erinomainen vaihtoehto

-

Se on hyvän kokoinen pullo, joka kestää kylmää pidempään kuin muut

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up