up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Lasten Kengät

Lenkkikengät Padel-Kengät

()
load

Kuinka valita paddle tenniskengät?

Sinun kannattaa ostaa laadukkaat padel kengät, jos haluat pelata parhaasi. Paddle tenniskengät on suunniteltu erityisesti urheiluun, jossa voit liikkua nopeasti ja mukavasti.

Mikä pohja valita?

Valitsemasi pohjatyyppi riippuu pelistä, jolla pelaat. Padeltenniskenkien pohjat ovat erilaisia, jotka on suunniteltu eri pinnoille. Yleensä useimmilla paddle tenniskentillä on hiekkaa, joka on myös liukasta; Sinun on valittava paddle tenniskenkien pohja, joka on tehty pelaamaan savella, koska se antaa sinulle otteen edistyäksesi mukavasti.
Lisäksi paddle tenniskentät on valmistettu tekonurmesta. Nämä telat kuluttavat vähemmän hiekkaa ja ovat siksi vähemmän liukkaita. Voit käyttää "all court" pohjakenkiä näillä tyyleillä kenttäpinnoilla. Babolat , Asics , Joma ja Head ovat johtavia merkkejä, jotka tarjoavat parhaat padel kengät.

Mitä etsiä paddle tenniskengistä?

Kolme tärkeintä adjektiivia, jotka kuvaavat parhaita Asics padel kenkiä, ovat kevyet, mukavat ja hengittävät. Kun valitset paddle tenniskenkä, sinun tulee tarkastella näitä ominaisuuksia. Koska mukavuuden tulee olla etusijalla, varsinkin peleissä/urheilulajeissa, jotka vaativat nopeita liikkeitä ja suunnanmuutoksia. Varmista, että kengässä on upeita ominaisuuksia, jotka suojaavat sinua loukkaantumiselta ja pitävät olosi mukavana pelatessasi nopeita liikkeitä. Kevyt padelkenkä auttaa sinua saavuttamaan pallon niin nopeasti kuin haluat tinkimättä pehmusteesta ja vakaudesta.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje