up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Padel-Mailat

Padel-Mailat - Muoto: Kyynel

()
load

Kuinka valita paddle tennismaila?

Padle tennismaila on tennissarjan tärkein elementti. Erityyppisissä tennispeleissä käytetään erilaisia mailoja. Padel mailat on yleensä valmistettu sileästä puusta, joka on päällystetty kumilla toiselta tai molemmilta kyljiltä riippuen pelaajan otteen. Tämä maila on hieman erilainen kuin tavalliset mailat, koska siinä ei ole avoimen rakenteen ympärille asetettuja naruja. Padeltennismailaa on useita malleja, joten on helppo valita pelityyliisi parhaiten sopiva. Voit ostaa paddle tennismailoja Babolat , Nox , Adidas , Black Crownilta , Pumalta ja Jomalta .

Vinkkejä paddle tennismailan valintaan

Jos olet aloittelija, sinun kannattaa valita helppo ja kevyt maila, koska sillä on mukava pelata. Kun olet tullut ammattipelaajaksi ja keksinyt yksityiskohtaisen pelityylisi, voit vaihtaa suosikkimailasi ja pelata raskaammalla.

Voit saada laadukkaan mailan kohtuulliseen hintaan.

Yksi tärkeimmistä tekijöistä paddle tennismailaa valittaessa on pelityylisi. Jos pidät hallinnasta ja tarkkuudesta, sinun tulee valita maila, jolla on puolustavia ominaisuuksia. Sinun tulisi myös valita maila, jossa on enemmän tehoa, jos luot paljon laukauksia.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje