up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Padel-Mailat tennis ja padel

Padel-Mailat tennis ja padel

Löydä laaja valikoima tuotteita Padel-Mailat tuotteita henkilölle tennis ja padel. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa smashinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Padel-Mailat

n merkit Padel-Mailat

Kuinka valita meloa ja tennismailat?

Rantatennismailat

Tennispelaajien käyttämät rantatennismailat on tyypillisesti valmistettu lasikuidusta, joka on läpäisevämpi ja joustavampi kuitu, mikä antaa pelaajille rentouttavamman kosketuksen ja tarkkuuden. Lasikuitumailat ovat edullisempia ja ihanteellisia pelaajille, jotka haluavat pelata rantatennistä.

Mela mailat

Nämä mailat on tyypillisesti valmistettu puulevyistä, jotka on kumipäällystetty toiselta tai molemmilta puolilta pelaajan otteen mukaan. Toisin kuin perinteinen "maila", se ei sisällä avoimeen runkoon kiinnitettyjä naruja. Näitä mailoja on monissa väreissä, mutta punainen ja musta ovat tunnetuimpia.

Pickleball melat

Pickleballin pelaamiseen on luotu erilliset mailat, joita kutsutaan pickleball meloiksi. Alun perin nämä melat luotiin yksinkertaisesti puusta, mutta nykypäivän melat on kehitetty käyttämällä laajaa valikoimaa kevyitä syntetisoituja materiaaleja, kuten alumiinia ja grafiittia. Pelatakseen suolapalloa pelaajat tarvitsevat myös verkon ja pallon. Pallo on erottuva, siinä on reikiä.

Pingismailat

Pingismailat koostuvat kuudesta peruskomponentista. Siellä on jalusta, terä, etusieni ja kumi sekä takasieni ja kumi. Pingismailoissa on laaja valikoima värejä, klassiset ovat punainen ja sininen.

Lisätietoa mailoista:

Lisätietoja mailoista sisältää lisävarusteita, kuten suojat, kannet, kädensijat ja päällyskahvat . Näitä lisävarusteita käyttävät lähes kaikki tennispelaajat, koska ne auttavat pelaajaa pelaamaan tennistä helposti ja parantavat suorituskykyään. Voit ostaa kaikkia näitä asioita monilta merkeiltä, kuten Babolat , Nox , Adidas , Black Crown , Puma ja Joma .

clouse menu Sulje