up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Miesten Kengät

Lenkkikengät Padel-Kengät

()
load

Kuinka valita paddle tenniskengät?

Padelkengät ovat erityisen tärkeä varuste pelaajalle, joka tykkää pelata padel otteluita säännöllisesti. Ne ovat kestäviä ja rentouttavat paremmin jalkaa. Ne auttavat välttämään jalkojen vammoja, kuten iskuja tai vammoja paddle tennisharjoittelun aikana. Paddle tenniskengät auttavat sinua tekemään nopeita ja hätäisiä liikkeitä ja jyrkkiä käännöksiä ja auttavat sinua tekemään parhaasi pelatessasi tätä peliä. Padel kengät auttavat pitämään jalkasi turvassa ja vakaana pelin aikana. Padel kenkiä voi ostaa Babolat , Nox , Asicsilta , Yonexilta ja Jomalta .

Vinkkejä paddle tenniskenkien valintaan

Valitse padelkengät , joissa on riittävä pito, jotta voit pelata helposti ja välttää vaurioita. Pito on optimaalinen, jotta liikkeet voivat olla ketterät.
Eri mallien vakaudessa on huomattava kontrasti. Jotkut mallit ovat matalampia ja kevyempiä ja niissä on vähemmän nilkan vahvistusta, kun taas toisissa malleissa on kompaktimpi ote. Valitse padelkengät , jotka tarjoavat sinulle maksimaalisen vakauden.
Pehmuste liittyy rentoutumiseen. Valitse pari padelkengät , joissa on riittävä pehmustus, joka vähentää loukkaantumisriskiä. Valitse siis jalkaasi sopivat kengät.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje