up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Miesten Vaatteet tennis ja padel

Miesten Vaatteet tennis ja padel

Löydä laaja valikoima tuotteita Miesten Vaatteet tuotteita henkilölle tennis ja padel. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa smashinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Miesten Vaatteet

n merkit Miesten Vaatteet

Kuinka valita oikeat vaatteet tenniksen pelaamiseen?

Pohjakerrokset

Alusvaatteet ovat tulleet välttämättömiksi kaikenlaiseen ulkoiluun ja urheiluun. Pohjakerros on suunniteltu mukautumaan sekä toimintaasi että arvaamattomiin säävaihteluihin. Et koskaan tiedä, milloin joudut lisäämään tai poistamaan tasoja. Pohjakerros on helppo pukea ja riisua pitääkseen sinut lämpimänä tai viileänä lämpötilasta riippuen.

Tennislippikset

Tennislippikset ovat yksi tärkeimmistä miesten ja naisten vaatteista kaikkialla maailmassa. Näiden hattujen avulla tennispelaajat voivat pitää päänsä peitettynä ja suojassa ottelun tai harjoituksen aikana. Lippis on valmistettu kevyestä, hengittävästä materiaalista, joka pitää hien loitolla. Se myös estää auringonsäteitä pääsemästä pelaajien silmiin, mikä parantaa näköä ja vähentää häikäisyä.

Takit

Talvikaudella tennispelaajat käyttävät teknisiä kangastakkeja, jotka hajottavat hikeä ja kosteutta. Tämä on välttämätöntä, jotta ne pysyvät lämpiminä, kuivina ja mukavina leikkiessään. Tennistakit on valmistettu polyesterista ja fleecestä.

Housut ja leggingsit

Oikean vaatetuksen valinta on urheilijan suorituskyvyn kannalta olennaista. Kun puhumme tenniksestä, se on vaativin laji, joka vaatii paljon liikettä. Tennispelaajat käyttävät usein housuja ja sukkahousuja otteluiden aikana, koska nämä vaatteet ovat mukavia ja joustavia. Joustavat reidet ja housut auttavat pelaajia nauttimaan liikkumisvapaudesta pelatessaan tai harjoitellessaan peliä.

Puserot ja hupparit

Tennistakkien lisäksi pelaajat voivat valita talviasuihinsa myös collegepaidat . Neulepaidat on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, kuten villasta, polyesteristä, spandexista, puuvillasta, fleecestä tai näiden sekoituksesta. Ne ovat täydellisiä kumppaneita tenniksen pelaamiseen kylmällä säällä.

T paidat ja poolopaidat

T paidat ja poolopaidat ovat tennispelaajien eniten käytetty vaate. Neulepaidat ovat kevyitä, hengittäviä ja mukavia ja antavat tennispelaajille mahdollisuuden esiintyä parhaimmillaan. T paitoja ja poolopaitoja pidetään parhaana materiaalivalinnana.

Verryttelypuvut

Verryttelypukuja käytetään myös urheiluun ja harjoitteluun. Ne ovat mukavia, joustavia ja toimivia. Ne suunniteltiin alun perin mukavaksi vaihtoehdoksi urheilijoille. Verryttelypuvut ovat kuitenkin kehittyneet paljon vuosien varrella ja nykyään niitä pidetään yhtenä vaihtoehtona olla mukavia joka päivä.

Lisää miesten vaatteista:

Tennispelaajat käyttävät usein rannekkeita pyyhkiäkseen hikeä. Käsien ja jalkojen lämmittimet auttavat pitämään ne lämpiminä talvella. Kasvonaamarit ja säärystimet ovat tennispelaajan kaksi tärkeintä lisävarustetta. Ne tarjoavat lämpöä ja suojaa auringonsäteiltä, tuulelta ja hikoilulta. Ottelujen aikana ja jälkeen tennispelaajat käyttävät pyyhkeitä imeäkseen hikeä käsistään ja kasvoistaan. Babolat , Lacoste , Nox , Adidas ja Asics ovat johtavia brändejä, jotka tarjoavat parhaan valikoiman vaatteita tenniksen pelaamiseen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje