up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Tecnifibre Lyhyet Housut

Tecnifibre Lyhyet Housut

plus
Tecnifibre

Tecnifibre Lyhyet Housut

Tuotekuvaus Tecnifibre Lyhyet Housut

Tekniset tiedot:

88% polyesteriä
12% elastaania


Osta Tecnifibre Lyhyet Housut markkinoiden halvimmalla hinnalla! tennis ja padel verkkokauppamme, smashinn, tekee unelmistasi totta! Löydä Naisten vaatteet lyömättömin hinnoin. Käy myös lukemassa yksityiskohtaisia tuotekuvauksiamme ja asiakkaiden jättämiä tuotearvioita, mitä Tecnifibre Lyhyet Housut:n ostaneet asiakkaat ovat kirjoittaneet. Löydä parhaimmat alennukset ja tarjoukset tennis ja padel kataloogistamme uskomattomin alennushinnoin!

Ominaisuudet Tecnifibre Lyhyet Housut

Pituus
Lyhyt
Väri
Sininen
Suositeltava Käyttötarkoitus
Tennis

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up