up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Parhaat tennispallon poimintaputket

Kukaan ei pidä tennispallojen keräämisestä hektisen ja kovan harjoituksen lopussa, varsinkin kun pallot ovat levittäytyneet ympäri tenniskenttää. Laadukas poimintaputki on tärkeä kenttäväline pallojen poimimiseen kentältä. Nopealla ja tehokkaalla pallonkeräysputkella kentän puhdistamisesta on tullut erittäin helppoa. Nämä pallojen keräysputket ovat kevyitä, läpinäkyviä ja kulutusta kestäviä putkia, jotka on valmistettu kestävästä kumista, jonka avulla voit kerätä kaikki tennispallot yhteen putkeen. Tavalliseen tennispallokeräimeen mahtuu kerralla jopa 15 normaalikokoista tennispalloa. Babolat , Nox , Dunlop , Softee ja Wilson ovat parhaita tennispallojen keräysputkien valmistajia.

Tennispallon poimintaputkien käytön edut

Auta sinua tyhjentämään tenniskentät helposti ja lyhyessä ajassa tällä pallonpoimintaputkella
Läpinäkyvä, kevyt putki on erittäin hyödyllinen, koska voit kuljettaa sitä helposti
Poistaa taipumisen vähentäen siten loukkaantumisriskiä tai selkäkipujen mahdollisuuksia

Tennispallon poimintaputkien ominaisuudet

Erinomainen pitkäikäisyys: Tennis Wheeled pallolaukku on valmistettu raskaasta PVC:stä, joka varmistaa sen poikkeuksellisen kestävyyden. Putken kumipohja varmistaa, että se kestää säännöllisen kosketuksen maahan/kenttään.
Läpinäkyvä : Putket on suunniteltu läpinäkyviksi, jotta voit tietää, kuinka monta tennispalloa olet kerännyt kentältä.
Kumin näköiset olkaimet : Kaikissa tennispallon poimintaputkissa on kulutusta kestävät kumin näköiset hihnat, jotka pitävät pallot kiinni ja auttavat vapauttamaan ne koriin vaivattomasti.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje