Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

adidas

adidas

Οι καλύτερες πωλήσεις

Δείτε όλα τα προϊόντα

Σχετικά με adidas
Η Adidas έχει έναν ρόλο στο επικεντρωμένο διαμόρφωση των ενδυμάτων και των είδων των αθλητικών από την έναρξή της. Ίδρυση το 1949 από τον Adolf Dassler, η Adidas έχει αναπτυχθεί από μια προθυμητική επιχείρηση σχεδιαστή παπουτσιών σε μια διεθνής εικόνα της καινοτομίας, απόδοσης και στυλ. Με μια υποσχέση για την ενεργοποίηση των αθλητών όλων των επιπέδων, η Adidas συνεχώς δημιουργεί νέα στάθμιση για να δημιουργήσει επικρατείς προϊόντα που ενισχύουν τις αθλητικές εμπειρίες. Η ιδιαίτερη τριπλή λωρίδα του επισήματος είναι ένα σημάδι της ποιότητας, της αυθεντικότητας και της ανεκλειστής υποστήριξης των αναγκών των αθλητών. Στο Smashinn, η συγκρότηση της Adidas και της έξιας εξαιρετικότητας βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής. Τα παπούτσια της τένις της Adidas συμπεριλαμβάνουν την ιστορία του επισήματος της καινοτομίας και της σχεδίασης, διευκολύνοντας την ευκινησία και την απόδοση των παικτών στο γήπεδο. Αυτά τα παπούτσια της τένις έχουν σχεδιαστεί με μια συνδυασμό από παθητικά δυνατά διακοσμητικά στοιχεία, ιδιότητες σταθερότητας και ανθεκτικά υλικά, προσφέροντας λύσεις για κανονικούς παίκτες και επαγγελματίες που αναζητούν μια διαφορετική άποψη. Η Adidas είναι μια εορτή του αθλητισμού, της τεχνολογίας και του στυλ. Με μια πλούσια ιστορία βασισμένη στην πάθο και μια μελλοντική προσέγγιση στην καινοτομία, η Adidas συνεχίζει να δημιουργεί τον κόσμο της τένις και του Πάντελ με τα εξαιρετικά της παπούτσια.

Αναβαθμίστε το Παιχνίδι σας με τα Ιστορικά Είδη Αθλητικών της Adidas

Η Adidas παρέχει μια διάφορη σειρά από παπούτσια τένις για άντρες που ικανοποιούν κάθε τύπο παιχνιδιού. Αυτά τα παπούτσια συνδυάζουν ελαφριά εσωτερικά με προηγμένες τεχνολογίες, διασφαλίζοντας την ιδανική άνεση και την υποστήριξη κατά των έντονων ματς. Από τις κλασικές σχεδίασης μέχρι τα μοντέρνα, αποτελούμενα από δυνατότητες, τα παπούτσια της τένις των άντρων της Adidas αντιπροσωπεύουν την υποσχέση του επισήματος για καινοτομία και στυλ. Για τις γυναίκες που κυριαρχούν στο γήπεδο της τένις, η Adidas παρουσιάζει μια συλλογή παπουτσιών που συνδυάζει την μόδα με τη λειτουργικότητα. Αυτά τα παπούτσια προσφέρουν μια τέλεια εφαρμογή, ελαφρά κατασκευαστικά στοιχεία και εξαιρετική έλξη, επιτρέποντας στις γυναίκες αθλητές να κινούνται με εμπιστ