Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Head

Head

Οι καλύτερες πωλήσεις

Δείτε όλα τα προϊόντα

Σχετικά με Head
Η κολεκτίβα της Head ισορροπεί μεταξύ δύναμης και έλεγχου, επιτρέποντας στους παίκτες να δημιουργήσουν αποτελεσματικές σουτ, διατηρώντας την ακρίβεια και την ακρίβεια. Τα τσάντες της Head tennis έχουν ενδιάμεσα επενδυτικά διαμερίσματα που παρέχουν εξαιρετική προστασία για τις ρακέτες σας. Η επένδυση προστατεύει τις ρακέτες σας από καταστροφές και μεταβολές θερμοκρασίας, διατηρώντας τις σε κορυφαία κατάσταση.
Οι παπούτσια της Head tennis έχουν αναπτυχθεί με αναπνευστικά υλικά και πλέγματα μεταλλικής σκάλας που επιτρέπουν την κυκλοφορία αέρα, διατηρώντας τα πόδια σας δροσερά και άνετα ακόμη και κατά τη διάρκεια εκτεταμένων αγώνων. Ορισμένα παπούτσια της την τέννις παρέχουν προσαρμοσμένες μεθόδους συνδεσιμότητας ή ευέλικτες ζώνες που σας επιτρέπουν να επιτευχθεί μια ασφαλή και προσαρμοσμένη εφαρμογή.
Τα σακίδια της Head tennis έχουν μικρά διαστάσεις και θήκες που παρέχουν κατάλληλη αποθήκευση για πρόσθετα όπως κορμοί, μπάλες, κλειδιά, τηλέφωνα και λουράκια, διατηρώντας τα οργανωμένα και διαθέσιμα εύκολα.
Οι ρακέτες της Head tennis είναι διαθέσιμες σε μια μεγάλη γκάμα μοντέλων ρακέτας, που έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν σε διαφορετικές τεχνικές παιχνιδιού και επίπεδα ικανότητας. Από μηχανικές ρακέτες για επιθετικούς παίκτες έως άλλες επιλογές για εργαστές λεπτομέρειας, πάντα υπάρχει κάτι για καθένα.
Οι πέταλα Pickleball της Head έχουν δημιουργικές τεχνολογίες πυρήνα όπως το Polymer Honeycomb, το οποίο παρέχει μια συνδυασμό δύναμης, διαχείρισης και ανταπόκρισης που υποστηρίζει διαφορετικές τεχνικές παιχνιδιού. Η επιφάνεια των πέταλων παρέχει μια ανταποκριτική αίσθηση για τη μπάλα, επιτρέποντάς σας να εκτελέσετε σπίνο.