up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Asics

Tennisschoenen

Tennisschoenen

Herenkleding

Herenkleding

Kinderschoenen

Kinderschoenen

Padel schoenen

Padel schoenen

Vrouwenkleding

Vrouwenkleding

Accessoires

Accessoires

Categorieën

Dames Kleding

Dames Schoenen

Heren Kleding

Heren Schoenen

Kinder Kleding

Kinder Schoenen

Tassen

Alles( Asics )

Asics

Als we het hebben over hardloopschoenen, is ASICS het eerste merk dat in je opkomt bij een atleet. De oprichter van het populaire merk, de heer Kihachiro Onitsuka, maakte van deze schoenen de ideale keuze voor alle soorten hardlopers, omdat ze zijn gemaakt met hoogwaardige componenten, materialen en technologie. ASICS schoenen bieden duurzaamheid, stabiliteit en veel comfort. Dankzij de aangeboden demping, vooral op harde oppervlakken waar de schokken agressiever zijn, verzachten ze de slagen en bieden ze meer comfort.
En niet alleen bieden ze kwaliteit, maar ze hebben ook moderne ontwerpen om aan de behoeften van het moment te voldoen. Met ASICS schoenen voor dames en heren is er geen obstakel dat je niet kunt overwinnen.


Als je een tennisliefhebber bent en je wilt rocken op de baan, dan krijg je met de ASICS Solution Speed Clay tennisschoenen de beste flexibiliteit en stabiliteit. Als je van paddletennis houdt, aarzel dan niet om de Asics Gel Padel-schoenen te kiezen die GEL-demping hebben om plotselinge schokken te voorkomen.

clouse menu Afronden