Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Damesschoenen

Damesschoenen tennis en padel

Vind een breed scala aan Damesschoenen-producten voor tennis en padel. Ontdek de beste deals bij smashinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Damesschoenen

Merken in Damesschoenen

Hoe tennisschoenen voor dames kiezen?

Slippers

Als het buiten warm is, lijken slippers misschien het ideale paar schoenen om aan te trekken. Slippers zijn over het algemeen zachter en flexibeler dan gewone schoenen, en daarom kunnen ze de voetboog goed ondersteunen. Slippers bieden de juiste demping om de voet te ontlasten, daarom hebben zowel kinderen als volwassenen er de voorkeur aan.

Sneakers voor binnen

Indoor sneakers hebben een stevige rubberen effen onderkant. Dit broekje is ideaal voor tennisbaanoppervlakken die worden gebruikt om te tennissen en vele andere sporten. Indoor sneakers hebben een zachtere profielpasvorm en dienen als lichtgewicht sneakers, waardoor je deze schoenen zelfs casual op straat kunt dragen. De indoor sneakers zijn erg populair bij vrouwen die graag tennissen en zijn gemaakt van kunstvezel of kunstleer. Je kunt deze schoenen kopen bij Babolat , Nox , Lacoste en Asics .

Padelschoenen

Padelschoenen hebben zigzagvormige afdrukken die dieper zijn dan die van een gewone tennisschoen. Als je sporten zoals tennis en padel wilt recreëren en een aanpasbare schoen wilt die je ook kunt kopen, kies dan voor de padelschoen. De padelschoenen hebben voldoende enkelsteun en hebben meer buffering die je helpen bij het spelen van de sport heel gemakkelijk en daardoor kun je je speelprestaties verbeteren en je voet ontspannen houden tijdens het spelen.

Sneakers

Sneakers vertegenwoordigen uniekheid en maken identiteit als schoeisel meer dan enig ander soort schoenen het beste voor sport. Vandaag de dag kan de sneaker in verschillende stijlen aankomen, en een oneindig aantal voordelen voor de consument die graag aan sport deelneemt. De sneakers kunnen dagelijks gebruikt worden door de sporters om te spelen of te trainen. De sneaker heeft in de sportwereld een bijzondere positie ingenomen als trigger voor handige mode voor het volk.