up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Electronica tennis en padel

Electronica tennis en padel

Vind een breed scala aan Electronica-producten voor tennis en padel. Ontdek de beste deals bij smashinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Electronica

Merken in Electronica

Waarom een fitnesstracker gebruiken om te tennissen?

Hoezen en hoesjes

Hoezen en koffers worden gebruikt om voldoende opbergruimte te bieden voor uw kleine benodigdheden, slimme apparaten of andere gadgets. Ze zijn geschikt voor de meeste apparaten en smartphones. Hoesjes worden vaak geleverd met een beschermend touchscreen venster, zodat je gemakkelijk toegang hebt tot de poorten en knoppen op je slimme apparaten. De hoezen en koffers worden geleverd met een aanpasbare armriem die zorgt voor een veiligere, meer ontspannen en goede pasvorm. Sleeves en hoesjes zijn daarom essentieel voor het opbergen van smartphones en apparaten tijdens het tennissen.

Slimme banden

Smartbands zijn apparaten voor het bewaken en volgen van fitnessgerelateerde berekeningen, zoals afgelegde afstand, verbrande calorieën en in sommige gevallen hartslag. Smart bands sturen de focus en exposure van uw trainingsprogramma´s door u aan te moedigen en te ondersteunen om uw gestelde doelen te bereiken. Smart bands houden je ook toegewijd aan je doelen. Daarom is het voor tennissers echt essentieel om een compatibele smartband te hebben, zodat ze hun conditie kunnen behouden. Smartbands zijn beroemd bij zowel kinderen als volwassenen.

Vervangingsonderdelen

Elke tennisser moet zijn fysieke conditie en welzijn op het hoogste niveau houden om al zijn doelen te bereiken. Het is belangrijk dat activity trackers u kunnen helpen bij het bepalen van uw capaciteiten. Reserveonderdelen voor fitnessapparatuur zijn er in vele soorten, u kunt de reserveonderdelen kiezen die bij uw fitnessapparatuur passen. Soms moet je het bandje van je smartbands, beschermers of batterijen vervangen. Voor dat doel kun je reserveonderdelen voor fitnessapparaten kopen van bekende merken zoals Prince , Xiaomi , KSIX , Acme en Action Outdoor .

Horloges

Of je nu tennist of een regelmatig trainingsplan volgt, horloges zijn een essentieel onderdeel van onze dagelijkse routine geworden. Met smartwatches kunt u de duur van uw slaap berekenen, vaak met Bluetooth opties en bieden tal van voordelen voor het volgen van uw routine. Ook worden slimme horloges geleverd met een ontspannen en zachte band die moeiteloos om de pols kan worden geknoopt. Horloges zijn de handigste apparaten voor de tennisser omdat ze helpen de duur van het spel bij te houden.

clouse menu Afronden