up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Mizuno

Padelschoenen voor heren

Padelschoenen voor heren

Padelschoenen voor dames

Padelschoenen voor dames

Padel- en tenniskleding heren

Padel- en tenniskleding heren

Tennisschoenen heren

Tennisschoenen heren

Tennisschoenen voor dames

Tennisschoenen voor dames

Padel- en tenniskleding voor dames

Padel- en tenniskleding voor dames

Categorieën

Dames Kleding

Dames Schoenen

Heren Kleding

Heren Schoenen

Herstel en Zorg

Kinder Kleding

Kinder Schoenen

Alles( Mizuno )

Mizuno

Mizuno, een bekende naam in de sportindustrie, heeft vloeiend innovatie en vakmanschap gecombineerd voor meer dan een eeuw. Sinds haar oprichting in 1906 heeft Mizuno zich toegewijd aan het bieden van atleten met top-tier performance gear, het revolutioneren van de wereld van sport. Met een onwankelbaar engagement om grenzen te verleggen, is Mizuno een symbool van uitmuntendheid geworden, waardoor atleten over de hele wereld worden geïnspireerd om naar grootheid te streven. Bij Smashinn biedt het merk een uitgebreid assortiment aan Mizuno producten dat de rijke geschiedenis van het merk en zijn toewijding aan perfectie weerspiegelt.
Mizuno omvat een erfenis van uitmuntendheid die generaties omvat. Door innovatie, precisie en een onwankelbaar engagement voor atleten heeft Mizuno zijn positie als leider in de sportieve wereld versterkt. Van tennis-schoenen en kleding tot padel gear, de door Mizuno aangeboden producten bij Smashinn getuigen van de toewijding van het merk aan het verhogen van elke atleet op weg naar sportief succes.

Mizuno Elevating Sporting Excellence

Mizuno tennis schoenen getuigen van de toewijding van het merk aan het produceren van schoeisel dat de prestaties op de baan verbetert. Gemaakt met cutting-edge technologieën, deze schoenen bieden een superieure comfort, stabiliteit en tractie, waardoor spelers hun volledig potentieel kunnen ontketenen op de baan. Of je nu een professionele atleet of een casual speler bent, Mizuno tennis schoenen bieden de rand die je nodig hebt om te excelleren. Mizuno's mannen tennis schoenen voor mannen en vrouwen combineren stijl en functionaliteit, aangepast aan de unieke eisen van atleten. Ontworpen met precisie en ontworpen voor behendigheid, deze schoenen bieden dynamische ondersteuning, zodat spelers snel en zelfverzekerd over het veld kunnen bewegen. Ontworpen met een focus op flexibiliteit en ondersteuning, deze schoenen zijn aangepast aan de nuances van het vrouwelijke spel, waardoor een onverslaanbare combinatie van comfort en snelheid wordt geboden.
Mizuno's expertise reikt verder dan traditioneel tennis, door emergente sporten zoals padel te omarmen. Mizuno Padel producten verbeelden dezelfde toewijding aan kwaliteit en innovatie die het merk definieert. Met uitzonderlijke materialen en ontwerpen, Mizuno padel gear stelt spelers in staat om het veld te domineren met finesse en kracht. Mizuno's tennis kleding is een combinatie van mode en functionaliteit. Gemaakt met geavanceerde stoffen, deze kledingstukken voeren vocht weg van het lichaam, waardoor spelers koel en droog blijven tijdens intense wedstrijden. Mizuno's Padel kleding lijn is ontworpen om de intensiteit van het spel te matchen. Ontworpen met ergonomische overwegingen, deze kledingstukken bieden spelers de vrijheid van beweging die nodig is voor snelle, berekende plays. Met Mizuno padel kleding kunnen atleten zich volledig concentreren op hun prestaties en vertrouwen in het comfort en de duurzaamheid van hun uitrusting.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden