up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
Start

Padel Rackets

Padel Rackets - Geslacht: Vrouw

()
load

Hoe kies je een paddle tennisracket?

Het paddle tennisracket is het belangrijkste onderdeel van een tennistenue. Voor verschillende soorten tennisspellen worden verschillende soorten rackets gebruikt. Padelrackets zijn over het algemeen gemaakt van glad hout bedekt met rubber op een of beide flanken, afhankelijk van de grip van de speler. Dit racket is een beetje anders dan normale rackets omdat er geen snaren rond een open structuur zijn geplaatst. Het paddle tennisracket is er in vele uitvoeringen, dus het is gemakkelijk om degene te kiezen die het beste bij uw speelstijl past. U kunt paddle tennisrackets kopen bij Babolat , Nox , Adidas , Black Crown , Puma en Joma .

Tips voor het kiezen van een paddle tennisracket

Als je een beginner bent, moet je een gemakkelijk en licht racket kiezen omdat het comfortabel is om te spelen. Als je eenmaal meer een professionele speler bent geworden en je gedetailleerde speelstijl hebt bepaald, kun je overschakelen naar je favoriete racket en met een zwaarder racket spelen.

U kunt een kwaliteitsracket krijgen voor een redelijke prijs.

Een van de belangrijkste factoren bij het kiezen van een paddle tennisracket is je speelstijl. Als je een persoon bent die van controle en precisie houdt, moet je een racket met defensieve eigenschappen kiezen. Kies ook een racket met meer power als je veel schoten naspeelt.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden