Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Dameskleding

Dameskleding tennis en padel

Vind een breed scala aan Dameskleding-producten voor tennis en padel. Ontdek de beste deals bij smashinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Dameskleding

Merken in Dameskleding

Hoe kies je dameskleding om te tennissen?

Basislaag

De basislaag is het soort binnenkleding dat warmte afgeeft en tegelijkertijd je zweet afvoert om je ontspanning te behouden.

Hoofddeksels

Caps zijn een kledingstuk dat wordt gebruikt om uw hoofd te beschermen tegen barre weersomstandigheden en zonnestralen en ook om te beschermen tegen eventuele schade.

Jassen

De jassen zijn de kledingstukken die je op je kleding draagt om je lichaam warm te houden bij koud weer.

Broeken en panty´s

Broeken en panty´s zijn de soorten kleding die meestal worden gedragen voor het beoefenen van sporten en het houdt je ook warm in de winter.

Hoodies

Het sweatshirt wordt gebruikt als bovenkleding voor het lichaam om het lichaam in de winter tegen de kou te beschermen.

T shirts en poloshirts

T shirts en poloshirts zijn de shirts die door sportvrouwen worden gebruikt voor het spelen van verschillende spellen, zoals tennis of polo, normaal gesproken hebben ze korte mouwen.

Trainingspak

Het trainingspak bestaat uit een broek en een jack met ritssluiting en wordt gedragen door sporters. Het voelt prettiger aan dan andere kleding.

Meer over dameskleding:

Meer over dameskleding zijn vesten, polsbandjes, handdoeken, nekbeschermers, gezichtsmaskers, sokken, armen en beenwarmers. Je kunt deze kledingstukken kopen bij Babolat , Lacoste , Asics , Nox en Adidas .