up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Tecnifibre

peddel rackets

peddel rackets

rackets Tennis

rackets Tennis

Touwwerk

Touwwerk

Tassen

Tassen

Herenkleding

Herenkleding

Squashrackets

Squashrackets

Categorieën

Ballen

Brillen

Dames Kleding

Heren Kleding

Kinder Kleding

Merchandising

Padel Rackets

Tassen

Tennis Rackets

Training

Alles( Tecnifibre )

Tecnifibre

Tecnifibre is een Franse merk, opgericht in 1979, dat gespecialiseerd is in het produceren van hoogwaardige sportartikelen, met name rackets voor tennis en squash. Het merk staat bekend om zijn toewijding aan innovatie, waarbij de nieuwste technologieën worden gebruikt om apparatuur te creëren die zowel hoog presterend als duurzaam is. Tecnifibre heeft een goede reputatie voor het maken van producten die vertrouwd worden door spelers van alle vaardigheidsniveaus, van beginner tot professionele speler. Naast rackets biedt Tecnifibre ook andere tennis- en squash-uitrusting, waaronder snaren, tassen en accessoires.

Tecnifibre is het beste voor rackets en tennis

Een van de populairste producten die Tecnifibre aanbiedt, zijn hun rackets. Tecnifibre rackets staan bekend om perfect te zijn voor schoon slaan prestaties die willen maximaliseren hun vermogen en kracht. De Tecnifibre tennis rackets zijn ook kleiner om spelers te helpen hun mobiliteit en snelheid te verbeteren. Tecnifibre rackets zijn ontworpen met een focus op prestaties en controle, waardoor spelers hun spel naar het volgende niveau kunnen tillen. Het merk biedt een reeks rackets voor verschillende vaardigheidsniveaus, van beginner tot professional, en voor verschillende speelstijlen, zoals kracht of controle. Hun tennisscharen staan ​​in het bijzonder bekend om hun hoogwaardige materialen en constructie, waardoor spelers hun potentieel op de baan kunnen maximaliseren.

Tecnifibre produceert ook een reeks squash rackets, die ontworpen zijn om spelers de benodigde controle en kracht te geven om te slagen in het snelle spel van squash. Hun squash rackets zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien van innovatieve technologieën zoals de ´´Ellipsis Shaft´´, die helpt om de sweet spot op het rackethoofd te vergroten. Tecnifibre tennis tassen bieden alle kwaliteiten waar spelers naar verlangen en meer. Ze zijn sterk en aanpasbaar, en, alsof dat nog niet genoeg was, ze zien er ook prachtig en cool uit. Het merk presenteert een breed scala aan creatieve tennisracket tassen, sporttassen en tennisrugzakken voor kinderen, mannen en vrouwen. De meeste monsters zijn unisex. Naast rackets biedt Tecnifibre ook een reeks tenniszakken om spelers te helpen hun uitrusting naar en van de wedstrijden te vervoeren. De Tecnifibre tennis tas is ontworpen met duurzaamheid en functionaliteit in gedachten, met meerdere compartimenten voor rackets, ballen en andere accessoires.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden