up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Tecnifibre

paddle rackets

paddle rackets

rackets Tennis

rackets Tennis

Touwwerk

Touwwerk

tas

tas

Herenkleding

Herenkleding

kinderkleding

kinderkleding

Categorieën

Dames Kleding

Heren Kleding

Kinder Kleding

Paddle Rackets

Tassen

Tennis Rackets

Alles( Tecnifibre )

Tecnifibre

Tecnifibre, The Players 'Company

Tecnifibre ondersteunt spelers al meer dan 40 jaar bij hun sportervaring, beginnend bij een eenvoudige oplossing: elke speler is uniek en het spelen met de juiste uitrusting is een sleutelfactor voor prestaties.

Ontstaan uit technologische innovaties op het gebied van snaren, heeft het merk zijn expertise nu uitgebreid in alle productcategorieën: snaren, rackets, ballen, textiel, tassen, bespanmachines, enz., Waardoor het nu mogelijk maakt om 2/3 van zijn omzet in het buitenland te maken.

Vandaag de dag is Tecnifibre een solide partner van enkele van de grootste evenementen op de ATP Pro Tour, maar vergezelt het ook enkele beroemde spelers van wereldklasse, zoals Daniil Medvedev en Iga Swiatek (tennis) of Mohamed Shorbagy en Nour el Sherbini (squash).

Als onderdeel van de Lacoste-groep sinds 2017, blijft het merk groeien, terwijl het trouw blijft aan zijn waarden van nabijheid, authenticiteit, innovatie en delen, met een heel duidelijk doel: een essentieel merk worden voor zijn gemeenschap van spelers.


clouse menu Afronden