up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Yonex

Yonex

Alles ( Yonex )

Over Yonex

Yonex is een Japanse sportartikelenbedrijf, opgericht in 1946. Yonex maakt tenniskits en -attributen, badmintonkits en -attributen, golfkits en -attributen, en hardloopkits en -attributen. Yonex is toegewijd aan innovatie en onderzoek en ontwikkeling en investeert zwaar in de nieuwste technologieën om hoogwaardige sportartikelen te produceren. Je vindt het beste materiaal voor badminton en tennis zoals racketten, shuttlecocks, ballen, tassen. Ook maakt Yonex atletische schoenen en kleding voor mannen, vrouwen en kinderen, zoals T-shirts, jassen, rokken, leggings, hoeden, shorts en hoodies.

Yonex is het beste merk voor badminton

Yonex tennisschoenen zijn geschikt voor spelers van alle avontureniveaus, van beginners tot professionals. Ook hebben veel meest veelbelovende en ervaren spelers van alle generaties Yonex tennissnelheden gebruikt, wat aantoont dat het van geweldige kwaliteit is. Er zijn typisch vier soorten Yonex badmintonracket: Flexibel (of Hi-Flex), Medium, Stijf en Extra Stijf.
Yonex staat bekend om haar isometrische racketkop, die eenvoudiger is dan de traditionele ovale vorm. Yonex racketten zijn geschikt voor spelers van beginners tot professionals van alle ervaringsniveaus.
Yonex badmintonschoenen zijn een van de beste merken badmintonschoenen. Ze bieden alle beschermingsfuncties voor enkelvermogen, rebound, anti-roll help, enz. Ze zijn comfortabel, ademend en duurzaam. Yonex maakt voortdurend goede kwaliteitsproducten. Yonex tennisschoenen zijn de perfecte schoenen voor ervaren spelers. Ze zijn gemaakt voor mannen- en vrouwenwedstrijden of training.
Yonex tennistassen zijn ontwikkeld om de essentiële dingen mee te nemen bij het spelen op en naast het veld. Yonex-schoenen staan bekend om hun hoogwaardige producten en creatieve ontwerpen. Yonex wordt beschouwd als een beroemd sportmerk.
Yonex is ook toegewijd aan duurzaamheid en heeft een aantal initiatieven geïmplementeerd om de milieubelasting te verminderen, zoals het gebruik van gerecyclede materialen in haar producten en het verminderen van energieverbruik in haar productieprocessen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden