up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Asics

Tennis sko

Tennis sko

Herreklær

Herreklær

Barnesko

Barnesko

Padel Sko

Padel Sko

Kvinne Klær

Kvinne Klær

Tilbehør

Tilbehør

Avdelinger

Barneklær

Barnesko

Dameklær

Damesko

Herreklær

Herresko

Allt( Asics )

Asics

Asics er et ledende multinasjonalt japansk merke som produserer førsteklasses sportssko og klær. Kihachiro Onitsuka er grunnleggeren av dette merket som startet i 1949. Han startet Asics etter andre verdenskrig for å gi håp til den japanske ungdommen om å gjenoppbygge livene sine med en ny ånd. Navnet hans er avledet fra det latinske uttrykket ´´Anima Sana In Corpore Sano´´, som uttrykker hvordan han ønsker at folk skal leve lykkelige og sunne liv. Med disse sunne aktivitetene kan de bringe nytt håp om å reise seg igjen og gjøre verden til et mye bedre sted enn noen gang før med entusiasme.


Asics starter først med å gjøre en revolusjon innen basketballsko. Etter mange innovasjoner og avanserte teknologier ble Asics vellykket et kraftsenter ved å tilby disse skoene. Merket har blitt en pioner når det gjelder å tilby utallige atletiske skoalternativer for nesten alle idretter. Stadige endringer og forbedringer i design og teknologi gjør skokolleksjonen til det beste valget for idrettsutøvere over hele verden. Innovasjonen av fottøy i henhold til behovene til den moderne tid vinner tilliten til forbrukerne.Velg de riktige tennisskoene hos AsicsAsics tennissko er synonymt med kvalitet og komfort. Du kan velge de beste Asics tennisskoene hos Smashinn , siden en tennisspiller trenger toppkvalitetssko for å spille på en hard bane. Når vi vil ha de beste tennisskoene, er det første navnet som kommer til tankene Asics på grunn av de avanserte funksjonene. Asics herre-tennissko , som er pålitelige av profesjonelle tennisspillere, gir deg selvtilliten du ønsker mens du spiller. De er laget med det perfekte grepet for å gi føttene dine ekstra støtte mens du hopper. De er lette og har avansert gelteknologi for å motstå støt mens du løper og hopper raskt på overflaten.
Asics dametennissko kommer også i et bredt utvalg for å hjelpe deg med å velge den rette. Den ekstra dempingen og pustende silhuetten som ble brukt til å lage disse skoene gjorde dem superkomfortable. Gelteknologien gjør dem også til de beste for å forhindre skader fra plutselige høye hopp. Dermed kan de enkelt øke selvtillitsnivået og øke ytelsen til et helt nytt nivå. Asics-sko er av høy kvalitet og komfortable, og deres innovative, moderne design og lyse farger gjør at de skiller seg ut.

Asics banesko er spesielt designet for å fungere på harde baneoverflater som tennis, basketball, pickleball og mer. Dens ekstra demping og innovative gelteknologi gir spilleren riktig støtte og grep. Banesko bidrar til å gi god stabilitet og er gode til å motstå potensielle skader fra rask side til side bevegelse og rask hopping.


clouse menu Lukk