Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Asics

Asics
Om Asics
Asics er et ledende multinasjonalt japansk merke som produserer sportsko og bekledning av høy kvalitet. Det ble født i 1949. Han startet Asics etter andre verdenskrig for å gi japansk ungdom håp om å gjenoppbygge sine liv med en ny ånd. Navnet hans stammer fra den latinske frasen ´´Anima Sana In Corpore Sano´´, som uttrykker hvordan han ønsker at folk skal leve lykkelige og sunne liv. Med disse gode aktivitetene, kan de bringe nytt håp om å reise seg igjen og gjøre verden til et mye bedre sted enn noen gang før med entusiasme. Asics begynner først å gjøre en revolusjon i basketballsko. Etter mange innovasjoner og avanserte teknologier, Asics ble vellykket et kraftsenter ved å tilby disse skoene. Merket har blitt en pioner innen å tilby utallige atletiske skoalternativer for nesten hver sport. Konstante endringer og forbedringer i design og teknologi gjør skosamlingen til det beste valget for atleter over hele verden. Innovasjonen av fottøy i henhold til behovene i moderne tid vinner tilliten til sine forbrukere.

Velg riktige tennissko hos Asics

Asics tennissko er synonymt med kvalitet og komfort. Du kan velge beste Asics tennissko hos Smashinn, da en tennisspiller trenger sko av høy kvalitet for å spille på hardt underlag. Når vi ønsker de beste tennisskoene, er det første navnet som kommer til tankene Asics på grunn av sine avanserte funksjoner. Stol på av profesjonelle tennisspillere, Asics menns tennissko gir deg den selvtilliten du ønsker mens du spiller. De er laget med perfekt grep for å gi føttene ekstra støtte mens du hopper. De er lette og har avansert gelteknologi for å motstå støt når du løper og hopper raskt på overflaten. Asics kvinners tennissko kommer også i et bredt utvalg for å hjelpe deg med å velge riktig. Den ekstra polstringen og den pustende silhuetten som er brukt til å lage disse skoene, gjorde dem svært komfortable. Gelteknologien gjør dem også best til å forhindre skader fra plutselige hopp. Dermed kan de lett øke sitt selvtillitsnivå og øke ytelsen til et helt nytt nivå. Asics sko er av høy kvalitet og komfortable, og deres innovative, moderne design og lyse farger gjør dem skiller seg ut. Asics court sko er spesielt designet for å utføre på harde underlag som tennis, basketball, pickleball og mer. Den ekstra polstringen og den innovative gelteknologien gir spilleren riktig støtte og grep. Court sko hjelper med å gi god stabilitet og er gode til å motstå mulige skader fra raske side-til-side-bevegelser og raske hopp.