up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Barnesko tennis og padel

Barnesko tennis og padel

Finn et bredt utvalg av Barnesko-produkter for tennis og padel. Oppdag de beste tilbudene hos smashinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Barnesko

Merkevarer av Barnesko

Typer tennissko

Riktig type sko og bane du skal spille på er veldig viktig. Det finnes et stort antall varianter av tennissko for barn . Å vite hvilke du trenger basert på spilleforholdene dine kan holde deg på toppen av spillet og redusere risikoen for skader. La oss ta en titt på noen vanlige typer tennissko ;

Innendørs joggesko

Når du er ute på banen, er skotype sannsynligvis ikke noe du fokuserer på, men det har en enorm innvirkning på spillekvaliteten din. Utendørsbanesko brukes for å gi stabil bevegelse fremover fra tå til hæl, de er først og fremst designet for å opprettholde kontrollen under sideveis eller side til side bevegelse. Innendørs joggeskoene gir deg maksimal sidestabilitet og støtte. Hvis du ikke er en profesjonell spiller eller idrettsutøver, trenger du ikke lete etter noe så spesialisert. Men å velge riktig sko for en bestemt sport er veldig viktig. Innendørssko er designet for å forbedre ytelsen og utholdenheten din. Enda viktigere, det kan også bidra til å redusere risikoen for fotskader.

Padel sko

Padelsko er flatere enn de fleste typer banesko. De er først og fremst designet for å være sterke og gir mye stabilitet og støtte. Generelt krever de fleste idretter mye vertikal bevegelse; Men når det gjelder tennis, er det nødvendig med mye sidebevegelse. Padel sko er designet for å gi støtte når du er i sidebevegelse. Padletennissko gir også nok støtte i tilfelle plutselige start og stopp, i tillegg til å tilby trekkraft på banens overflate. Padletennissko har ofte spesifikt utformet slitebanemønster på sålen som tilpasser seg forskjellige baneoverflater.

Tennis sko

Tennissko er ikke så lette. De gir utmerket kontroll når du gjør brå svinger eller bevegelser som er avgjørende i banesport. Det er noen grunnleggende variasjoner på design av tennissko. Når du velger tennissko , bør den første vurderingen være hvilken type spiller du er. Hvis du er nybegynner, kan du utføre mange sidebevegelser og vanligvis holde deg bakerst på banen. For å gjøre dette bør du bruke et par tennissko som gir mye sidestøtte. På den annen side, hvis du er en serve og volleyspiller, vil bevegelsene dine være annerledes. Du bør velge en sko med tåboks, og en medial en innenfor skobuen.

Urban joggesko

Når du velger sko for banesport , bør du vurdere hvilken type bane du spiller på. Spiller du på harde underlag bør du velge sko med slitesterke såler. Du kan imidlertid bruke en gatesko av god kvalitet når du spiller på leire eller et mykere underlag. Imidlertid er tennissko spesielt designet for å spille tennis og må oppfylle de krevende forholdene til banesport. Urban sko skal gi nødvendig støtte til spillere under kamper. Du kan kjøpe urbane joggesko fra ledende merker som Babolat , Lacoste , Asics , Adidas og Yonex .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk